Celebrity News

Dizajnerka Dragana Džajić: Duboko sam verovala da ću postati majka!

Dizajnerka Dragana Džajić: Duboko sam verovala da ću postati majka!

Nakon teške borbe za potomstvo, dizajnerka Dragana Džajić i Miloš Ivanović uživaju u svakom trenutku pored sina Vida. Budući da se od njega ne razdvajaju, prvu godišnjicu braka obeležili su svi zajedno kod kuće. 

Dizajnerka Dragana Džajić i Miloš Ivanović obeležili su prvu godišnjicu braka. Par koji potiče iz sportskih porodica, fudbalske zvezde Dragana Džajića i teniserke Ane Ivanović, venčao se u maju prošle godine u hotelu „Hyatt Regency“ pred oko 250 zvanica.

Mada su oboje želeli intimniju ceremoniju, kako bi udovoljili roditeljima, pristali su na veliku, glamuroznu proslavu. Nijednog trenutka se nisu pokajali.

Veliki broj prijatelja odazvao se njihovom pozivu, a među zvanicama našle su se i ličnosti iz javnog sveta. Mlada je blistala u venčanici čuvene kreatorke Vere Vang, a za zabavni program bio je zadužen muzičar Saša Matić.

Godinu dana kasnije Dragana i Miloš s nostalgijom se prisećaju svog venčanja. Kako su nam svojevremeno rekli, taj dan pamtiće po neverovatnoj energiji.

NE PROPUSTITE: Iznenadiće vas kako su se upoznali Dragana Džajić i Miloš Ivanović

Dizajnerka Dragana Džajić i Miloš Ivanović - Nasuprot negativnim prognazama, duboko sam verovala da ću postati majka!

Budući da su sedam meseci od svadbenog veselja postali roditelji sina Vida, prvu godišnjicu braka odlučili su da obeleže kod kuće.

Otkako se rodio, dečak je postao centar njihovog sveta, te ponosni roditelji nastoje da se od njega ne razdvajaju.  Maksimalno su mu posvećeni, a za razliku od drugih situiranih parova, još uvek nisu angažovali dadilje.

Vid je još veoma mali stoga se Miloš i ja trudimo da stalno budemo uz njega. Pre nego što sam ostala u drugom stanju, dobijala sam „ne” kao odgovor na pitanje mogu li da zatrudnim. Nasuprot negativnim lekarskim prognozama, duboko sam verovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Namučila sam se da dobijem dete i zato mi je svaki minut sa sinom dragocen – ispričala nam je svojevremeno kreatorka.

Da joj je majčinstvo donelo mnogo radosti, uverili smo se nedavno kada smo je sa suprugom i sinom sreli na Novom Beogradu, nedaleko od njihovog porodičnog doma.

Dragana i Miloš podjednako uživaju u svim roditeljskim obavezama, a navikli su se i na neprospavane noći.

Pored kupanja, presvlačenja i igranja s naslednikom, svakodnevnica su im postale i šetnje Savskim kejom.

NE PROPUSTITE: Dragana Džajić i Miloš Ivanović: NAŠE BAJKOVITO VENČANJE

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Dzajic (@mademoiselleofficial_) on Jun 6, 2020 at 12:36pm PDT

Obožavamo da prošetamo, a omiljeni deo dana nam je kada sina stavimo na naš krevet. Mazimo se, golicamo ga i uživamo u njegovom osmehu. Nije što je moj, ali Vid je beba kakva se samo poželeti može. Uvek je lepo raspoložen i lako mu je ugoditi. Naravno, sad je u tom uzrastu kada mu je potrebna pažnja.

- Najsrećniji je kada ugleda svog tatu, zbog čega sam pomalo ljubomorna. Moji roditelji to pravdaju time što je Miloš češće poslovno zauzet pa mu nedostaje –  rekla je ranije Dragana.

Tom prilikom otkrila je i da njen suprug ne strahuje niti se libi kada treba sina da presvuče, okupa i nahrani. Baš naprotiv, vrlo je spretan u tome.

– Iz iskustva svojih drugarica mogla sam da zaključim da se njihovi partneri trude, ali da to nije dovoljno. Jedna od mnogih vrlina koje krase Miloša jeste odgovornost. Takav je u svemu. Odgovoran je prema sebi, pa i prema nama, te se za razliku od drugih muškaraca, veoma lepo snašao u odgajanju sina.

- Naravno, kod oboje postoji određena zebnja, koja je prisutna kod gotovo svih novopečenih roditelja. Verujem da će se s vremenom, bar delimično, ta briga umanjiti ili bar korigovati.

NE PROPUSTITE: Dragana Džajić ZALJUBLJENA do ušiju u brata Ane Ivanović

Dizajnerka Dragana Džajić i Miloš Ivanović - Vodićemo računa da Vid izraste u pravičnog i kvalitetnog čoveka

Dok prolazi kroz jedno od najlepših, ali i najzahtevnijih životnih razdoblja, Dragana savete najčešće zatraži od sestre Sanje. Ona je mama dva mališana, Luke i Ognjena, koji se rodio samo četiri dana pre Vida.

Ćerke fudbalske legende Dragana Džajića oduvek su bile bliske. Budući da žive u istom gradu, gotovo svakoga dana se viđaju i posećuju. Samim tim razmenjuju iskustva, što je Dragani u ovom momentu neophodno.

Saveti i pomoć baka i deka takođe su joj dostupni. Za sada im je prepustila onaj zabavni deo sa unukom. Ne brani im da ga razmaze, jer smatra da su suprug i ona dorasli zadatku da te nijanse u njegovom vaspitavanju kasnije koriguju.

– Budući da smo Miloš i ja izrasli u dobre ljude, kod Vida ćemo primenjivati način vaspitavanja naših roditelja. Vodićemo računa da izraste u pravičnog i kvalitetnog čoveka. Da ima poštovanja prema drugima, ali i samopoštovanja, što je veoma važno za izgradnju jedne ličnosti.

- Takođe, učićemo ga da ima stav, da se bori za sebe, ali i da bude vredan i ispravan, kakvi god da su izazovi ispred njega. Neverovatno je to, ali po rođenju deteta u svakome od nas probudi se odgovornost koju do tog momenta nismo posedovali jer je pred nama zadatak da ga izvedemo na pravi put.

NE PROPUSTITE: Dragana Džajić: Oduševljena sam ulogom tetke i ne mogu biti srećnija (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Dzajic (@mademoiselleofficial_) on May 16, 2020 at 1:17pm PDT

- Primetila sam i da sam postala emotivnija nego inače. Tek sad shvatam kako su se moji roditelji osećali kada mi nije bilo dobro i kako se i dan-danas osećaju u tim situacijama. Ta briga koja se rodi i koja je stalno prisutna, potpuno čoveku promeni pogled na svet – govorila je svojevremeno kreatoka.

Draganu, naime uskoro očekuje premijerno predstavljanje nove kolekcije garderobe, na kojoj je dugo i posvećeno radila.

Takođe je fokusirana na promociju košulja koje njen suprug u okviru brenda „Martini Vesto“ proizvodi, a zajednička ideja im je da asortiman dopune ženskim stvarima.

Budući da im na poslovnom planu teče sve kako su zamislili, Dragana i njen izabranik odlučili su da nastave život u Beogradu.

Iako je svojevremeno bilo reči da bi, poput Miloševe sestre Ane i njenog supuga, fudbalera Bastijana Švajnštajgera, voleli da žive u inostranstvu, Sasuprot brojnim planovima, sina će odgajati u Srbiji.

Da li će taj stav u međuvremenu promeniti, ostaje da vidimo.

NE PROPUSTITE:

Komentari (0)

Loading