Celebrity News

Sofija Milošević u iščekivanju sina: Luka već planira treće dete

Sofija Milošević u iščekivanju sina: Luka već planira treće dete

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović čekaju prinovu

Atraktivna plavuša uskoro ulazi u šesti mesec trudnoće i konačno se oseća dobro. U prvom tromesečju imala je toliko jake mučnine da nije ni osetila težinu karantina u kom smo bili tokom vandrednog stanja.

Kako je u razgovoru za magazin „Hello!” Sofija otkrila, vest o trudnoći nije dočekala spremno, iako je oduvek želela decu.

– Bila sam zbunjena. U stvari, i danas ne mogu da verujem da sam trudna. Naravno, oduvek sam želela da imam decu, ali sam smatrala da sam još suviše nezrela za tako važan korak. Sve do trudnoće, niti sam kome polagala račune, niti sam o bilo kome  vodila računa, osim o sebi. Sada razmišljam o hiljadu stvari, javlja se milion bojazni, sumnji. Strepim da li ću biti dobra majka, da li ću uspeti da pravilno vaspitam dete. Želela bih da izbegnem greške, a svesna sam da nema roditelja koji nije grešio – rekla je Sofija i otkrila kako je Luka reagovao kada je saznao da će postati tata drugi put.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана 28. Мај 2020. у 10:21 PDT

PROČITAJTE: Sofija Milošević pokazala trudnički stomak i toples fotku (foto)

– On već planira treće. Bio je veoma srećan, ali za razliku od mene, a upravo zato što već ima dete, potpuno je spreman za sve što nas očekuje – rekla je Sofija koja će uskoro postati majka dečaka.

Sofija priznaje da joj Luka u svemu ugađa

Kako je nedavno ispričala Sofija, njen izabranik Luka Jović u svemu joj ugađa i veoma je pažljiv prema njoj.

– On se stvarno trudi oko mene, razmazio me je. Baš je pažljiv, izlazi mi u susret za sve – otkrila je Sofija za „Ekskluzivno” nedavno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана 11. Феб 2020. у 8:28 PST

Sofija pokazala kako izgleda njen trudnički meni

Budući da joj je ovo prva trudnoća, lepa Sofija izuzetno vodi računa o svom izgledu.

Da bi izgledala što svežije, manekenka Sofija Milošević zagovornik je zdrave ishrane, a trenutno se na njenom trudničkom meniju mogu naći samo zdravi obroci.

U „Instagram” priči Sofija Milošević pokazala je jedan deo svog zdravog obroka. Na meniju su sok od pomorandže i moćne crvene bobice nara.

PROČITAJTE: Sofija u nikad viđenom izdanju! Da li je ovo savršena haljina za trudnice? (foto)

Ova kombinacija vitamina idealna je za podizanje nivoa energije, a crvene bobice ovog zdravog voća pravo su bogatstvo – zalogaj prepun vitamina i minerala.

Komentari (0)

Loading