Celebrity News

Oni su učesnici nove sezone "Tvoje lice zvuči poznato", a evo ko će ih ocenjivati

Oni su učesnici nove sezone "Tvoje lice zvuči poznato", a evo ko će ih ocenjivati

Poznate pevačice spremne su da se pokažu u imitacijama, a glavna nagrada će, kao i prethodnih godina, ići u himanitarne svrhe.

Čim je potvrđeno da ćemo ove sezone gledati i četvrti serijal tamičenja "Tvoje lice zvuči poznato", javnost je počelo da interesuje ko će biti učesnici ovog programa, kao i ko će sedeti u žiriju. U različitim ulogama gledaćemo i pevačice Miru Škorić i Anabelu Atijas, kao i voditeljku Ninu Radulović, dok će u žiriju sedeti glumac Andrija Milošević.

- Mira Škorić je do sada već pokazala da odlično imitira svoje koleginice, te svi veruju da joj neće biti teško da se snađe u bilo kojoj ulozi. Nina Radulović ima odličan glas, što su mnogi imali prilike i da čuju pa joj neće biti teško da muzički dobro odraditi imitacije, ali će biti zanimljivo videti kako će se snaći kada su plesni i glumački pokreti u pitanju. Anabela je sa oduševljenjem prihavatila da učestvuje u ovom programu i sigurna je da će njene imitacije zabaviti publiku - kaže izvor blizak produkciji ovog programa i za "Blic"  otkriva još neka imena koja ćemo gledati:

- Još uvek se ne zna koliko će iznositi glavna nagrada, ali će sav novac će ići u humanitarne vrhe. Kao i svake godine, i ove će pobednici emisija nedeljnu nagradu donirati u humanitarne svrhe, i to onima za koje oni misle da im je najpotrebnije. U takmičenju će se naći Tijana Dapčević i Edira Aradinović, a svoje umeće u imitacijama pokazaće i pevač Stefan Dimitrijević, poznatiji kao Leon. Ove sezone u žiriju će se naći Andrija Milošević, a produkcija se za njega odlučila jer smatraju da je on veoma duhovit i da će svojim komentarima nasmejati publiku. Snimanje bi trebalo da počne početkom oktobra, a studio u kom će se sve dešavati se privodi kraju - dodaje naš izvor.

Voditeljka programa će kao i do sada biti Marija Radmanović.

A post shared by marija radmanovic (@kilimara) on Jul 31, 2017 at 4:31am PDT