Celebrity News

Anastasija čestitala Ceci 47. rođendan: Želim da zauvek izgledamo kao sestre!

Anastasija čestitala Ceci 47. rođendan: Želim da zauvek izgledamo kao sestre!

Pevačica Ceca Ražnatović juče je napunila 47 godina, a tom prilikom, njena ćerka, mlada pop zvezda Anastasija Ražnatović čestitala joj je rođendan emotivnim rečima.

Pop zvezda Anastasija Ražnatović iskoristila je priliku da svojoj majci emotivnim rečima čestita 47. rođendan. Tom prilikom poželela joj je sve najbolje, rekavši koliko je voli.

- Srećan rođendan, mama! Da si pre svega živa, zdrava i uvek tako pozitivna, nasmejana, topla i srećna! Da pevamo, da se veselimo, volimo i da uvek imamo povod za slavlje! Da svakom godinom budeš sve mlađa i da zauvek izgledamo kao sestre - napisala je Anastasija i nastavila:

NE PROPUSTITE: Ceca Ražnatović presekla! Pevačica donela odluku koja će joj promeniti život!

Pop zvezda Anastasija Ražnatović - Mama, ti si najbolji čovek kog poznajem!

Lepa pevačica Anastasija iskoristila je priliku da na svom "Instagram" nalogu majci zahvali i za sve što je učinila za njihovu porodicu.

- Ja sam najsrećnija osoba na svetu što te imam! Ti si najbolji čovek kog poznajem! Osoba koju volim najviše na svetu i kojoj ću zauvek čuvati leđa. Da uvek ostaneš tako velika, graciozna, definicija svega što jedna žena i dama treba da predstavlja. Hvala ti na svemu što si uradila zbog nas i što smo ti uvek bili na prvom mestu pored svih životnih borbi. Rodila si sebi ćerku da te čuva zauvek i uvek, ali uvek drži tvoju stranu. Pored mene nikad nećeš biti sama. Voli te tvoja ćerka zauvek, pa i posle toga - zaključila je Anastasija.

U video prilozima možete da vidite delić Anastasijinih čestitki koje je uputila svojoj majci...

NE PROPUSTITE: Konačno! Anastasija Ražnatović podelila lepe vesti! (foto)

Pop zvezda Anastasija dala Ceci razlog za neizmernu sreću i ponos

U porodici Ražnatović ovih dana je burno. Nedavno je sreću zbog rođenja malog Željka prekinulo saznanje da Veljko i Ceca imaju koronavirus. Međutim, to ih nije omelo da u lepim vestima uživaju sa osmehom.

Pored toga što je porodica Ražnatović postala bogatija za još jednog člana, u životu mlade nade muzike Anastasije Ražnatović, dogodila se još jedna lepa stvar. Naime, Anastasija se „upisala” na listu najpraćenijih Srba, a ubedljivo je najmlađa osoba iz naše zemlje s tolikim brojem pratilaca. Pre nje to je pošlo za rukom Novaku Đokoviću i Milošu Bikoviću.

Ceca nije skrivala koliko je ponosna na ćerku pa joj je čestitala na društvenim mrežama.

– Bravo, devojko. Još jednom si me učinila ponosnom.

NE PROPUSTITE: Porodica Ražnatović upriličila veliko slavlje: Pevali su do zore, a evo ko je sve došao na žurku! (foto/video)

 

View this post on Instagram

 

Moje? Krv nije voda!?

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Apr 12, 2019 at 3:25am PDT

Komentari (0)

Loading