Celebrity News

Šta je Ana Ivanović rekla o trudnoći, braku, novoj "strasti" i preseljenju u Čikago (video)

Šta je Ana Ivanović rekla o trudnoći, braku, novoj "strasti" i preseljenju u Čikago (video)

Naša bivša teniserka Ana Ivanović od prošle godine  uživa u braku sa fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, a istu godinu Ani je obeležilo i napuštanje profesionalne sportske karijere. Nekadašnji broj 1 WTA liste, "okačila je reket o klin" tek što je napunila 29 godina.

Tako se sada, ime lepa Ana, umesto u sportskim časopisima, bez mnogo povoda, često može naći u tabloida. Već neko vreme i fanovi i mediji šuškaju kako je bivša sportistkinja trudna, a kako kaže to je ponekad iznervira.

- Zapravo bi trebalo da se smejem zbog pisanja tabloida, ali ponekad me stvarno pogode. Trudim se da ne pročitam sve. Bastijan i ja imamo dosta vremena pred sobom - rekla je rođena Beograđanka u intervjuu za oktobarski broj časopisa Emotion.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Aug 1, 2017 at 7:03am PDT

Ana Ivanović ne žali zbog ranog prekida karijere.

- Osećam se neverovatno dobro, iako pomalo čudno - objasnila je teniserka u intervjuu i dodadala da je "prvi korak u novom životu bilo preseljenje u Čikago".

- Nikad nisam imala klasični dom. Ceo moj život mogao se uglavnom smestiti u dva kofera zbog stalnih putovanja na turnire. Sada prvi put mogu reći da imam svoj dom - objašnjava Ana, prenosi radiosarajevo.ba.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Jul 28, 2017 at 10:13am PDT

Ivanovićeva je otkrila i svoju novu strast, a to je  je sređivanje kuće, jer je "novi dom u startu bio opremljen samo sa nekoliko sitnica".

- Ostatak posla obavila sam sama i uživala u tome - rekla je, između ostalog, Ana Ivanović u intervjuu za Emotion.

Ana je nedavno snimila reklamu za jedan beauty preparat pa tako imamo prilike da je vidimo u novom svetlu.

Seksi video koji je postavila na Instagram u prvom planu prikazuje njene obline, a snimak je pokrenuo mnoštvo komentara.

Pogledajte:

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Sep 4, 2017 at 2:25pm PDT