Celebrity News

Bojana Rodić uselila se kod Mirka Šijana, stiže i beba? Evo šta kaže svekrva!

Bojana Rodić uselila se kod Mirka Šijana, stiže i beba? Evo šta kaže svekrva!

Bojana Rodić uselila se kod Mirka Šijana, a Goca Božinovska, prvi put je javno iznela mišljenje o svojoj budućoj snaji.

Budući da Mirko Šijan i Bojana Rodić imaju ozbiljne planove, zgodna Bojana, uselila se u njihovu kuću u Surčinu.

Povodom njihovog odnosa oglasio se i izvor blizak paru i potvrdio da su Mirko i Bojana stvoreni jedno za drugo.

NE PROPUSTITE: Šta rade sestre Rodić? 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic) on May 30, 2020 at 8:24am PDT

- Mirko Šijan i Bojana Rodić su se baš pronašli, uveliko planiraju zajedničku budućnost, pa je Mirko javno rekao da želi da se oženi Bojanom i da joj napravi bebu. Malo pre nego što se Bogdana porodila, Bojana se spakovala i preselila u Surčin. Sada ona i Mirko žive zajedno, a Goca Božinovska je presrećna. Njih dve se mnogo lepo slažu.

- Čak je Goca rekla da je dobila treću ćerku. Uskoro će organizovati i ručak u Surčinu na kom će da ugostiti Bojaninu porodicu. Danijela i Bogdan Rodić su Mirka lepo su prihvatili Mirka kao zeta, a jedva čekaju da upoznaju i Gocu, jer im je Bojana baš nahvalila buduću svekrvu.

- Ne treba uopšte da čudi ako se uskoro pročuje i datum svadbe! Mirko želi da se pored Bojane skrasi i baš kao i Veljko oženi se devojkom iz domaćinske kuće. Veljko i Mirko se već zovu paše! - kaže izvor za "Star", prenosi "Espreso".

NE PROPUSTITE: Porodica Ražnatović upriličila veliko slavlje – Pevali su do zore, a evo ko je sve došao na žurku! (foto/video)

Bojana Rodić je sjajna devojka!

Međutim, ni Goca Božinovksa nije krila koliko je srećna što je njen sin pronašao ljubav svog života!

- Ona je sjajna devojka, tako mila i lepa, vidi se da voli mog Mirka. Mnogo sam srećna, i sad bih baš volela da se venčaju, pa da i ja dobijem unuče kao Ceca! Vidi se da je dete iz poštene i domaćinske kuće. Mirko mi je pričao koliko su joj roditelji divni.

- Videla sam priju Danijelu kada im je bila slava, pa je Mirko zvao mene preko video-poziva i ona mi je mahala, mila neka žena. Ako bog da, uskoro ćemo da se zvanično upoznamo, jedva čekam da ih ugostim.

- Nisam ja klasična svekrva, niti ću biti, Bojanu gledam kao moje dete. Vidi se koliko je vredna, samo ja ne dozvoljavam da ona sklanja mnogo i radi, neka uživaju dok su mladi, ja sam tu da sređujem! Volela bih da uskoro dobijem unuče kao Ceca, pa nema veće sreće od toga! - izjavila je Božinovska.

NE PROPUSTITE: Ceca Ražnatović ekskluzivno za „Story“: Za nas počinje novi život

Komentari (0)

Loading