Celebrity News

Atraktivna pljačkašica Ursula Korbero: Život nije lak, vešto prikrivam ranjivost!

Atraktivna pljačkašica Ursula Korbero: Život nije lak, vešto prikrivam ranjivost!

Atraktivna pljačkašica Ursula Korbero već četiri godine zaljubljena je u kolegu Ćina Darina. S njim je po dolasku u Madrid otpočela zajednički život. Atraktivna Špankinja otvoreno se zalaže za feminizam. Kako ističe, posebno je ponosna na svoj doprinos protestu u korist legalizacije abortusa u Argentini.

Atraktivna pljačkašica Ursula Korbero u krimi-seriji „Kuća od papira“, donela je simpatije publike širom sveta, kao i brojna priznanja, među kojima se izdvojila Nagrada za najbolju glumicu u kategoriji televizijskih serija. Lepa Špankinja u međuvremenu je dobila angažmane u nekoliko američkih projekata, čime je napravila prvi korak ka ostvarenju tinejdžerskih snova.

U glumu se zaljubila sa svega šest godina, dok je sa 13 prvi put stala pred kamere, maštajući da jednoga dana zaigra u Holivudu, rame uz rame sa Džulijen Mur.

NE PROPUSTITE: Kristijano Ronaldo i Heorhina Rodrigez: Ćerka je ojačala našu vezu

Kao juče da je bilo, sećam se trenutka kada sam shvatila da je gluma moj poziv. Tih dana, emitovao se talent šou-program „Lluvia de estrellas“. Netremice sam gledala svaku epizodu, a posle nekog vremena mami sam kazala da bih volela i ja da se prijavim. Budući da nisam još ni u prvi razred pošla, to je bilo neprihvatljivo.

- Međutim, ubrzo sam krenula na časove glume, a kasnije i na ples. Zahvalna sam mami što je još tada prepoznala koliko mi je to bilo važno i poverovala mi da nije u pitanju hir. Interesantno je da i ona i tata gaje ljubav prema „sedmoj umetnosti“, doduše samo kao posmatrači.

- Svake večeri pred spavanje obavezno moraju da odgledaju film. Dok smo sestra Monika i ja bile mlađe, obožavale smo da im se pridružimo i ušuškamo na kauču u dnevnom boravku, mada se često dešavalo da nam se na pola prispava. I dan-danas, bez obzira na to što je prošlo više od 20 godina, najlepše i najbrže zaspim uz televizor – ispričala je Ursula.

NE PROPUSTITE: Seksi Latina se SKINULA u TOPLES, pa pokazala TAJNI DETALJ NA GRUDIMA koji nikada nismo videli! (foto)

Atraktivna pljačkašica Ursula Korbero - Život nije lak, ali uspela sam da pronađem recept

Glumica rođena i odrasla u Barseloni, pre nekoliko godina preselila se u Madrid, gde je otpočela zajednički život sa argentinskim kolegm Ćinom Darinom (31). Romansa dvoje kolega traje već četiri godine i nimalo ne podseća na onu koju u popularnoj seriji grade Ursulina junakinja Tokio i njen izabranik Rio.

– Ćina i mene spaja neobjašnjiva hemija. Odlični smo prijatelji, koji se pogledom razumeju i vole da provode vreme zajedno. Imala sam sreće da se zaljubim u inteligentnog muškaraca i džentlmena s neodoljivim smislom za humor. Često u šali kažem da bih ga zavolela i da fizički nije privlačan. Divan je čovek koji potiče iz tople porodice. Budući da mu je otac poznati argentinski glumac Rikardo Darin, logično je da je osećaj za glumu nasledio od njega, a odnos prema životu, prijateljima i ženama usadile su mu majka Flora i sestra Klara – istakla je Korbero i dodala da je reč o izuzetno jakim i hrabrim ženama, kojima i sama veruje da pripada.

– Život nije lak, ali uspela sam da pronađem recept. Poput Tokio posedujem sposobnost da u najtežim trenucima pokažem snagu i vešto prikrijem ranjivost.

NE PROPUSTITE: Katrin Denev: Grozno je da žene tako govore, stvari su otišle suviše daleko

 

Atraktivna pljačkašica Ursula Korbero - Ponosna na doprinos feminističkom protestu 

Ursula se godinama otvoreno zalaže za prava žena, a posebno je ponosna na doprinos feminističkom protestu u korist legalizacije abortusa u Argentini.

– Često čujem da su žene prenaglile u traženju jednakosti. Ne mogu da se složim s tim, ali sve i da je to istina, ne razumem šta je problem ako se malo pretera. Toliko godina se borimo za svoja prava da malo preterivanja nije naodmet – rekla je ona svojevremeno. Pre izvesnog vremena postala je suosnivačica „Jmas“ produkcije, a odnedavno i zaštitno lice brenda „Bulgari“.

– Kada sam dobila ponudu da postanem ambasador kolekcije nakita, činilo mi se da sanjam. Prvih par minuta nisam znala šta da odgovorim. Još kao devojčica volela sam da se igram s bakinim đinđuvama. Kad god bi me roditelji doveli kod nje, molila sam je da mi skine s vitrine kutiju u kojoj se nalazilo skupoceno prstenje, narukvice, ogrlice i minđuše s dragim kamenjem. Uživala sam u svom tom sjaju. Hvala kompaniji na poverenju, počastvovana sam što sam deo njihove porodice.

Glumica koja je sa uživanjem radila na planetarno popularnoj seriji priznaje da je tokom snimanja bilo i neprijatnih scena.

Kadrove na brodu, gde nam Profesor saopštava da smo napokon uspeli da pobegnemo španskim vlastima, snimali smo u Tajlandu. Na plus 45 stepeni nosili smo zimsku garderobu, što je uz velike talase rezultiralo teškim grupnim povraćanjem – ispričala je Ursula.

NE PROPUSTITE: Marina Abramović: Zbog svog rada odrekla sam se porodice

Komentari (0)

Loading