Celebrity News

Holivud bi zanemeo! Trudnička fotka Ane Rajković napravila haos na "Instagramu"

Holivud bi zanemeo! Trudnička fotka Ane Rajković napravila haos na "Instagramu"

Trudnička fotka Ane Rajković naišla je na veliko oduševljenje. Poznata supruga fudbalera Predraga Rajkovića pokazala je zanosno telo u kupaćem, a mnogi su rekli da izgleda fantastično. 

Trudnička fotka Ane Rajković stiže pravo iz Monaka. Dok sitno broji do porođaja, Ana uživa u prelepom ambijentu Monte Karla. Svojim prijateljima i pratiocima poslala je pozdrav sa ove destinacije divnom fotografijom.

Uživajući u toplom vazduhu, vetru koji joj miluje kosu i prelepim morskim talasima, Ana je iskoristila priliku da pozira i ovekoveči još jedan trenutak blaženog stanja.

NE PROPUSTITE: Ana i Predrag Rajković obeležili važan datum, a evo šta su ovim povodom PORUČILI JEDNO DRUGOM! (foto)

Trudnička fotka Ane Rajković - Stala na crtu svim holivudskim trudnicama

Pre nekoliko nedelja trudna Ana Rajković objavila je fotografiju na kojoj je pokazala raskošan dekolte, a mnogi su odmah prokomentarisali da izgleda sjajno.

Budući da je i u prvoj trudnoći izuzetno vodila računa o svojoj figuri, verujemo da trudna Ana Rajković ni sada ne kaska u ovoj misiji.

Slika u poodmakloj trudnoći govori sve, a mnogi tvrde da je ovim potezom stala na crtu trendu koji su holivudske trudnice odavno pokrenule.

Pogledajte:

NE PROPUSTITE: Stiže najlepša beba na svetu! Điđi Hadid trudna!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝘈𝘯𝘢 𝘙𝘢𝘫𝘬𝘰𝘷𝘪𝘤 (@rajkovic__ana) on Jun 18, 2020 at 3:47am PDT

Ana Rajković - Neprocenjivo je pratiti Predraga kroz sve njegove uspehe

Dok uživa u blagoslovenom stanju, Ana Rajković koristi svaku priliku da pohvali muža, golmana Predraga Rajkovića koji vodi računa o tome da joj ništa ne nedostaje. Predrag je presrećan što će se ponovo ostvariti u ulozi oca, a Ana ističe da je najlepša stvar biti supruga profesionalnog sportiste...

– Najlepša je stvar biti supruga profesionalnog sportiste, s obzirom na to da je moj muž veoma uspešan u tome i da svaki uspeh pripisuje kako sebi tako i svojoj porodici. Neprocenjivo ga je gledati i pratiti kroz sve te njegove uspehe, pogotovo sada kako nam se porodica povećava. Srećna sam kada idem s Reljom na utakmicu, toliko ponosna. S obzirom na trenutnu situaciju i koliko je napredovao, u većini slučajeva sa stadiona sam izlazila sa suzama radosnicama. Mislim da je ispunio donekle sva očekivanja i zaista je neizmerna sreća biti žena Predraga Rajkovića.

 

View this post on Instagram

 

🌍🥰🌍

A post shared by 💕💎ℛ𝒶𝒿𝓀ℴ𝓋𝒾𝒸𝒾💎💕 (@predrag_ana_relja_rajkovic) on Jun 10, 2020 at 3:54am PDT

Komentari (0)

Loading