Celebrity News

Predator Adil Rami svima pričao o seksu sa Pamelom!

Predator Adil Rami svima pričao o seksu sa Pamelom!

Predator Adil Rami svojim saigračima otkrivao je pikenterije iz spavaće sobe. Hvalio se koliko su puta on i najpoznatija Plejboj zečica za noć vodili ljubav. 

Predator Adil Rami, kako ga mnogi nazivaju zbog žestoke svađe s Pamelom Anderson i dalje se ne smiruje po pitanju svoje bivše ljubavi. Naime, nakon što je Pamela optužila fudbalera za prevaru i nazvala ga čudovištem, odlučila je da opširnije opiše njegov dvostruki život.

Evo kako je to izgledalo:

– Teško je to prihvatiti. Više od dve godine mog života bile su velika laž. Prevarena sam. Navedena da verujem kako smo jako zaljubljeni, uništena sam saznanjem u posljednjih nekoliko dana da je živeo dvostruki život. Pričao mi je o drugim igračima koji imaju devojke u stanovima blizu svojih žena, zvao ih je čudovištima. Ali ovo je gore. Svima je lagao. Kako je moguće tako kontrolisati srca i umove dve žena. Siguran sam da je bilo i drugih. On je čudovište – napisala je Pamela.

Pamela je u svom postu uključila i referencu na Nacionalnu telefonsku liniju za nasilje u porodici.

– Kako sam mogla da pomognem tolikim ljudima, a da ne budem dovoljno mudra ili u stanju da pomognem sebi – dodala je.

NE PROPUSTITE: ZABLISTALA NA NASLOVNICI Voga, ali i u zagrljaju dečka: Pamela PRVI PUT u javnosti sa Adilom Ramijem! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Телеканалы Футбол 1/2/3 (@footballuatv) on Apr 26, 2019 at 6:31am PDT

Nakon toga, oglasio se i Adil koji je rekao da je Pamela samo jedna sujetna, povređena žena i da u njenim izjavama nema ništa racionalno.

Pauza nikad nije jednostavna. Često u takvim slučajevima emocije mogu da ovladaju čovekom i da on onda preuveliča stvari. Pamela je kompletna osoba, koju duboko poštujem, iskrena u svojim borbama i prema njoj je moja ljubav bila uvek iskrena. To je ono što želim da pamtim. Mislim da ne bi trebalo da otkrivamo svoju intimu i prošlost koja se tiče samo nas.

– Međutim, u ovom trenutku želim da objasnim nešto. Ni u kojem slučaju ne vodim dvostruki život, jednostavno sam naklonjen tome da sačuvam trajni odnos sa svojom decom i njihovom majkom Sidoni koju duboko poštujem. To je trebalo da bude transparentno u našim odnosima.

Bio sam i ostaću veran svojim vrednostima i uverenjima koja su izražena u mojoj predanosti i podršci udruženju „Solidarte femmees“, koja je uvek tako jaka. Ponosan sam na to što sam učestvovao u njihovoj velikoj i lepoj kampanji koja je pokazala izuzetan rad udruženja. Želim mir i diskreciju našim porodicama i prijateljima, čak i ako me boli i povređen sam. Nadam se da razumete i poštujete to.

NE PROPUSTITE: TRPELA JE ZLOSTAVLJANJE SA SAMO 6 GODINA: Pamela Anderson progovorila o JEZIVIM detaljima iz detinjstva

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Revista Avantaje (@revista_avantaje) on Jun 26, 2019 at 7:20am PDT

Predator Adil Rami otkrio pikanterije iz spavaće sobe - Imali smo seks 12 puta za noć! 

Strasti između Adila i Pamele još uvek se ne smiruju. Kako prenose inostrani mediji, Francuski fudbaler Adil Rami navodno je nedavno svim prisutnima u svlačionici ispričao da je sa bivšom partnerkom Pamelom Anderson u toku jedne noći imao seks 12 puta.

- Rami nam je ispričao mnogo zanimljivih stvari o vezi s Pamelom Anderson. Zanimalo nas je kakva je ona u krevetu, a on se nije baš stidio da priča o tome. Govorio je za Pamelu da je to bila najbolja žena u njegovom životu i da su imali seks i po 12 puta u toku jedne noći - ispričao je Aleksandar Kokorin, Ramijev bivši saigrač.

Pamela Anderson šokirala je javnost nakon ovog skandala kada je saopštila da se po peti put udala, ovog puta za starijeg filmskom producenta Džona Pitersa (74). Misleći da će joj mudrost doneti sreću, nakon samo 12 dana odlučila je da se razvede. Trnovit put do ljubavi ostao je jedini kojim Pamela još uvek korača u potrazi za pravim muškarcem.

Ali, kako kažu ljudi nije sve u cilju ima nešto i u putu.

NE PROPUSTITE: PAMELA ANDERSON HODA SA ŠTAKAMA: Glumica uhvaćena na izlasku iz bolnice, fanovi zabrinuti!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miz Hollywood (@mizhollywood) on Feb 1, 2020 at 7:29pm PST

Komentari (0)

Loading