Celebrity News

Pevačica Marina Tadić otkrila tajnu: Sanjala sam devojčicu po imenu Vera!

Pevačica Marina Tadić otkrila tajnu: Sanjala sam devojčicu po imenu Vera!

Pevačica Marina Tadić krajem januara na svet je donela prvo dete, a u nastavku otkriva kako se snašla u ulozi majke i koliko se njen život promenio dolaskom ćerkice. 

Prelepa pevačica Marina Tadić za “Blic” otkriva kako se snašla u ulozi majke, kao i kakva je Vera beba.

- Sad se već lakše diše. Prošli smo najteže mesece. Već smo se navikle jedna na drugu, tako da je sad sve divno. Sve je ovo novo iskustvo i ne propuštam ništa - ni ono teško ni ono lepo - priča Marina i dodaje:

- Vera je divna. Buni se samo kad je gladna i kad treba da se presvuče. Spava, da je ne ureknem i budi se jednom u toku noći, tako da sam s te strane od onih srećnih mama. Nadam se da će tako i ostati - poručuje pevačica.

Pevačica Marina Tadić - Sanjala sam devojčicu po imenu Vera

Pevačica Marina Tadić svojevremeno je otkrila da je oduvek želela da se njena ćerka zove Vera. Svoju želju je ispunila onog trenutka kada je rodila ćerku. Kako ističe, ona je sama odabrala svoje ime.

- Zove se Vera zato što sam sanjala devojčicu po imenu Vera i prosto nije bilo moguće da je ikako drugačije nazovem. Ona je već sama odabrala svoje ime - kaže pevačica.

Marina takođe ističe da ima svu pomoć bližnjih, ali da joj pomaže i njen suprug koji ne voli da se eksponira u javnosti.

NE PROPUSTITE: Marina Tadić UVEK je prkosila trendovima a sada je održala lekciju – SAVRŠEN STIL na delu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Tadic (@marinatadic_official) on Jun 10, 2020 at 1:04pm PDT

- Pomaže mi mama i, naravno, partner. Svi su uključeni i super je što je Vera od prvog dana sa svima. Voli društvo i voli kad se nešto dešava, ona je od akcije - otkrila je Marina za "Blic", a objasnila je i zašto njen suprug ne želi da bude viđen...

- Već sam dosta puta govorila o tome. Moj partner ne voli da se eksponira i tako će i ostati! Podržava me u svemu i ima razumevanja za sve što radim. On je divan tata. Njih dvoje se savršeno slažu i imaju svoje vreme za šetnju, razgovore, maženje.

Još nije vreme za povratak na scenu

Marina ističe da na scenu još uvek ne planira da se vrati jer želi u potpunosti da se posveti Veri i da uživa u njenom odrastanju. Zato će posao morati još malo da pričeka.

- Trenutno ne razmišljam o povratku na scenu. Trudim se da uživam u odrastanju svoje devojčice. Ne želim da propustim nijedan trenutak jer sve tako brzo prođe. Želim da uživam sa njom što više mogu -bila je iskrena Marina.

NE PROPUSTITE:
Marina Tadić: Prošla sam kroz pakao dok nisam pronašla sebe

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Tadic (@marinatadic_official) on May 20, 2020 at 11:07am PDT

Pevačica Marina Tadić – Pokazala opasne trbušnjake samo tri meseca nakon porođaja!

Marina Tadić, poznata pevačica, iskoristila je topao dan za uživanje na reci. Za osveženje nakon karantina odabrala je bikini jer je za dobro utrošen dan potrebna i velika količina vitamina D.

Vitko telo u bikiniju mnoge je ostavilo bez teksta, budući da se lepa pevačica porodila pre samo tri meseca.

Sunčevi zraci i topao povetarac bili su savršena terapija umesto napornog treninga i vežbanja kojima je Marina godinama odana.

Pogledajte:

NE PROPUSTITE: NAJLEPŠE SRPKINJE IMAJU VELIKU BEAUTY TAJNU i sad su je otkrile svima: NIKO NIKAD ne bi rekao da je OVO NJIHOVA OMILJENA NAVIKA!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Tadic (@marinatadic_official) on May 11, 2020 at 2:04pm PDT

Komentari (0)

Loading