Celebrity News

Zaljubljena Goca Tržan: Dobri moj čoveče, hvala ti za sve!

Zaljubljena Goca Tržan: Dobri moj čoveče, hvala ti za sve!

Zaljubljena Goca Tržan na "Instagramu" sve je raznežila rečima ljubavi koje je uputila svom suprugu Raši Novakoviću. Emotivna čestitika rođendana pokrenula je lavinu komentara. Evo šta je napisala zgodna pevačica

Muzičar Radomir Raša Novaković koji je četrnaest godina mlađi od supruge Goce Tržan, juče je proslavio 32. rođendan, a pevačica mu je uputila poruku kojom je raznežila čitavu javnost…

- Dobri moj čoveče, hvala ti za svako divno jutro, za ljubav bez ograničenja, za lep i srećan život. Želim ti sreću i zdravlje, blizinu svih onih koje voliš i mir u duši. Srećan rođendan Milisave. Voli te tvoja Žujza - napisala je Goca emotivnu čestitku svom voljenom Raši.

NE PROPUSTITE: Goca Tržan: Tajna skladnog braka sa 14 godina mlađim muškarcem

Zaljubljena Goca Tržan - Ne odustaje od majčinstva! 

Jedna od novogodišnjih želja za 2020. koju je Goca Tržan stavila na listu prioriteta jeste i ona o proširenju porodice.

– Treći put idem na vantelesnu oplodnju. Moram da kažem da nemam velika očekivanja. Videćemo šta će biti, znam samo da neću da padam u depresiju, niti da se stresiram ako ni ovog puta ne uspe. Nemogućnost rađanja i začeća u ovim vremenima je kao epidemija. To je ono što ljudi treba da shvate i da se nekako pozabave tim problemom. Moje mišljenje je da se treba redovno pregledati, što ranije probati inseminaciju, srediti hormone i druge stvari koje ne funkcionišu – rekla je Goca svojevremeno za "Hit Informer".

Od borbe da ostane u drugom stanju ne odustaje, a od supruga Raše dobija svu podršku i ljubav, jer streme ka istom cilju.

NE PROPUSTITE: Goca Tržan za 45. rođendan poručila: SVE MOJE ŽELJE SU ISPUNJENJE! (foto)

– Godinama se već borim da ostanem u drugom stanju, želim da imam veliku porodicu, a smatram da Raša i ja možemo da budemo najbolji roditelji na ovom svetu. Prošla sam već jednom ceo proces, ali to nije uspelo. Morala sam da napravim pauzu i trenutno su se po svim analizama stekli uslovi da mogu da ponovim proces.

- Hoću drugo dete i nije mi teško da ponovo prolazim kroz celu peripetiju, jer kada nešto iskreno želite, ne postoji prepreka. Obično znam da se našalim sa prijateljicama da kada počnem da radim nove pesme koje sada trenutno radim, obično dođe i trudnoća, verujem u to da će tako biti i ovog puta – iskreno priča Goca Tržan i dodaje:

– Rašina i moja želja jeste da imamo dete, dečaka ili devojčicu, to je manje važno. Podrška muškarca je bitna u ovakvim trenucima, a moj suprug je uvek uz mene, zajedno donosimo odluke i upravo iz tog razloga mislim da je naš brak skladan. Naravno, postoje bure koje se dešavaju u svim zajednicama, ali sve se to prebrodi uz jedan razgovor – poručila je Goca za "Blic".

Komentari (0)

Loading