Celebrity News

Darko Lazić krstio sina: Svi pričaju o tome šta je Marina obukla

Darko Lazić krstio sina: Svi pričaju o tome šta je Marina obukla

Darko Lazić krstio je sina Alekseja na dan njegovog prvog rođendana

Kao što je najavio ranije, pevač Darko Lazić krstio je sina istoga dana kada su mu proslavljali prvi rođendan. Krštenje koje je organizovano u Crkvi Svete Petke na Kalemegdanu malo je kasnilo jer se tata uspavao.

Pročitajte: Folker Darko Lazić prokomentarisao Aninu trudnoću - Čestitao sam joj preko novina!

Najviše pažnje privukao je mali slavljenik koji je bio savršeno stilizovan, a mlada mama odlučila se za najbolju alternativu haljini – odelo i to bele boje.

Haljine su oduvek bile sinonim za vrhunsku eleganciju, međutim u poslednje vreme tron im je ozbiljno ugrožen.

Odela i te kako mogu da budu seksi, a pantalone ženama daju neku vrstu moći. Na kraju, tu su i čari dobrog osećaja u udobnoj odeći.

Darko je skupocenim „poršeom” stigao u Crkvu Svete Petke na Kalemegdanu.

Pročitajte: Osmeh zadovoljnog muškarca! Darko Lazić smršao 60 kilograma (foto)

– Aleksej nam je doneo novu radost. Obožavam kada smo zajedno. Moram, međutim, da priznam da nisam mnogo ažuran kada je o menjanju pelena, presvlačenju i hranjenju reč. Za te stvari zadužena je Marina. Dogovorili smo se da ona brine o njemu dok je mali, a ja ću tu ulogu preuzeti nešto kasnije, kada poraste (smeh) – rekao je nedavno za naš magazin Darko.

 

– Živote moj, srećan ti prvi rođendan. Vole te tata i mama najviše – čestilala je ponosna mama svom nasledniku rođendan i putem „Instagrama”. 

Darko otkazao venčanje zbog situacije s koronavirusom!

Budući da je folk pevač Darko Lazić planirao gala slavlje za svoju svadbu, veoma racionalno je objasnio zbog čega je odlučio da s venčanjem sačeka. Pevač je nameravao da pozove 500 gostiju i da to bude jedna od najspektakularnijih svadbi u Srbiji, a odlaganje ovako objašnjava…

Pročitajte: Marina Gagić i Darko Lazić objavili prve fotografije sina Alekseja (foto)

– Pomerile su se Olimpijske igre. Pomerićemo i mi venčanje i svadbu. Svet je stao. Sada i ne razmišljamo o tome. Jedino nam je važno da svi koje volimo budu zdravi i da svi budemo kod kuće pošto je to jedini način – otkrio je nedavno Darko Lazić za „Blic” i dodao:

– To je najmanje bitno. Važno je da su ljudi živi i zdravi. Svega će biti, i kuća, i slavlja, i klubova. Sada je najvažnije da budemo solidarni i disciplinovani. 

Komentari (0)

Loading