Celebrity News

Poznata pevačica pomogla Milici u najtežim danima: Kupila sve njene nošene stvari!

Poznata pevačica pomogla Milici u najtežim danima: Kupila sve njene nošene stvari!

Jedna od najpoznatijih pevačica sa naše estrade pomogla je Milici Dabović da proda skoro sve stvari koje je nudila putem interneta. Evo o kome je reč!

Poznata pevačica pomogla je Milici Dabović, bivšoj uspešnoj sportiskinji otkupivši većinu stvari koje je nosila. Na ovaj način, Aleksandra Prijović pomogla je košarkašici u vreme krize i time mnogo uradila za nju i njenog sina.

Milica Dabović otvoreno je govorila o ovom načinu zarađivanja novca. Ona je, naime, istakla da je počela da rasprodaje odeću, obuću, veš i mnoge druge odevne komade jer trenutno ne zarađuje.

Budući da je samohrana majka, svaki dinar joj je neophodan. Snalažljivost je bila na njenoj strani...

NE PROPUSTITE: Instagram gori! Milica Dabović je prava seksi mama! (foto)

Poznata pevačica pomogla Milici Dabović - Aleksandra Prijović kao dobra vila!

Milica Dabović nije krila da joj je ALeksandra Prijović pomogla u najtežim momentima. Međutim, Milica je rekla da joj ova prodaja ide dobro i da bi najviše volela kada bi imala svoj mali privatan biznis.

- Meni taj biznis ide super, shvatila sam da bih volela u skorije vreme da otvorim nešto, neke trenerke, ovo što, recimo, nosim sada. Uživam u tome, to me zanima. Kad budem skupila malo više novca, zašto ne bih to radila? - rekla je Milica, a zatim emotivno progovorila o humanom podvigu Aleksandre Prijović.

- Nadam se da se neće naljutiti, ali evo sada su mi suze krenule. To je Aleksandra Prijović. Neizmerno sam joj zahvalna. Ona uopšte ni ne shvata šta je uradila za mene i mog sina - otkrila je Milica Dabović za "Blic".

NE PROPUSTITE: Milica Dabović o bivšem koji ju je pretukao: Simon me i dalje ne ostavlja na miru

Komentari (0)

Loading