Celebrity News

Trudna Ana Sević otkazala venčanje: Papir mi nije bitan za sreću!

06/07/2020

story

Trudna Ana Sević ponovo očekuje devojčicu. Iako uživa u trudničkim danima sa svojim budućim suprugom Danielom, venčanje je ipak otkazano zbog pandemije koronavirusa.

Poznata pevačica ističe da je sve u najboljem redu i da se oseća sjajno. Kako kaže, druga trudnoća mnogo se razlikuje od prve.

- Odlično se osećam, sve prolazi u najboljem mogućem redu i potpuno je drukčije nego u prvoj trudnoći. Jedno totalno novo iskustvo, to su mi sve mame rekle, da je svaka trudnoća iskustvo za sebe, ali zaista uživam - kaže Ana i dodaje:

- Nekako sve je drugačije, to žene koje su majke znaju o čemu pričam. Imala sam velike mučnine na početku, sad sam super, izvukla sam se što se toga tiče. Tako da trenutno uživam.

Ana Sević i Daniel Nedeljković - Najsrećniji smo na svetu!

Trudna Ana Sević ističe da joj Daniel pomaže u svemu i da od njega ima potpunu podršku. Prinovi se mnogo raduju i željno je iščekuju..

- To je nešto što je kod nas potpuno normalno, jedno za drugo smo uvek tu i sve radimo zajedno. Veoma dugo smo priželjkivali i želeli bebu i konačno je božja volja presudila da se to i dogodi. Najsrećniji smo na svetu, ne postoji nešto lepše i bitnije od toga.

- Lorena je oduševljena, ona je uvek bila potpuno zrelo dete i za nju je ovo nešto sjajno. Razmišlja o imenima, smišljava kako će soba za bebu izgledati i razgovaramo o tome non-stop. Mnogo joj se sviđa što će dobiti sestru, ali najbolji dojam će joj biti kad beba stigne - rekla je Ana za "Blic".

Trudna Ana Sević - Ime za bebu bira Lorena

Poznata pevačica i voditeljka kaže da će ćerkica Lorena izabrati ime za bebu...

- Meni je to mnogo slatko i apsolutno će joj biti odrešene ruke ako bude želela da ona odluči o imenu. Nema bliže osobe od brata ili sestre, pa zašto da ona ne presudi kako će se zvati.

Iako joj je bila želja da pro dete bude devojčica. trudna Ana ističe da joj sada to nije važno.

- U prvoj trudnoći imala sam jaku želju da rodim devojčicu i to je bio moj san. Nije mi bilo važno samo da bude devojčica, bitno je da je dete živo i zdravo, ali eto želja mi se ispunila i zato sada nisam ni razmišljala o tome da li će biti muško ili žensko. Imam Lorenu, koja je sada velika i potpuno mi je otvorila novi svet, ponovo sam se rodila kad sam nju dobila. Deca su bogatstvo - kaže pevačica, i nastavlja:

- Danijel se nije izjašnjavao šta bi više voleo, isto je bio u fazonu da je samo bitno da je dete živo i zdravo. A ja znam da će on biti divan otac, jer je i prema Loreni od početka takav, prosto je divna očinska figura za devojčice.

NE PROPUSTITE: Ana Sević i njen izabranik Danijel ponovo u ljubavi! Počinju zajednički život?

Trudna Ana Sević - Pre izolacije bila sam mršavija

Kao i svaka trudnica i Ana Sević dobila je koji kilogram viška, ali kaže da situacija nije dramatična. Ne opterećuje se oko toga.

- Pre izolacije bila sam mršavija nego ikada i onda kad sam počela da dobijam kilograme u karantinu i meni je to bilo mnogo. Iako su mi svi govorili da sam nenormalno mršava pre toga, ja sam se super osećala. Nisam osoba koja voli da jede, onda su mi ti dodatni kilogrami malo smetali. Međutim, ubrzo mi je bilo jasno da je to zbog trudnoće, pa se sve polako stabilizovalo i došlo na svoje mesto.

- Nisam se ništa posebno ugojila zasada. U prvoj trudnoći to je bilo 10 kilograma, mislim da će i sada biti tako. Nikad se ne bih snebivala da jedem, treba u trudnoći da se ponašaš kako se osećaš i da se ne ustručavaš, već da budete zdrave i ti i beba, a posle porođaja povedeš računa o svemu.

- Nemam strah od pandemije iako sam u drugom stanju, prosto nisam osoba koja paniči i koja unapred razmišlja o potencijalnom problemu, jer kako zračiš, tako i privlačiš. To je nešto na šta ne možeš da utičeš. Znam ljude koji su se čuvali u prvom talasu pa su pokupili koronu, nema pravila i prosto ovo je neprijatelj kojeg niko ne vidi i ne možeš da utičeš da li ćeš se zaraziti, samo da se čuvaš i pridržavaš mera. Apsolutno poštujem socijalnu distancu, nema mesta panici, samo ću preduzeti sve da zaštitim sebe i ljude oko sebe, piše "Blic".

Trudna Ana Sević - Papir mi nije bitan za sreću!

- Papir mi apsolutno nije bitan za sreću jer i sama znam, iz prethodnog iskustva, da on nažalost ne znači ništa u današnje vreme, ne obezbeđuje ono što je nekad bio brak. Međutim, Daniel i ja želeli smo da pravimo svadbu i sve obeležimo s našim porodicama.

- Sve je bilo isplanirano za leto, pre pandemije, ali situacija je takva da nije vreme da se ljudi skupljaju i izlažu riziku, pa smo slavlje otkazali. Bože zdravlja, pa će biti razloga za slavlje.

Komentari (0)

Loading