Celebrity News

Dokaz da je razlaz između prinčeva Vilijama i Harija je definitivan

Dokaz da je razlaz između prinčeva Vilijama i Harija je definitivan

Harijevo napuštanje britanske kraljevske porodice uzdrmalo je čitavu monarhiju, a najviše, čini se, njegovog starijeg brata Vilijama, jer su njih dvojica posebno vezani.

Zbog čega je došlo do odluke koje je izazvala „Mexit”, javnost samo nagađa a jedno je bilo i da su Hari i njegova supruga Megan odlučili da se povuku s kraljevskih dužnosti zato što ih je maltretirao princ Vilijam.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) дана 9. Нов 2019. у 2:20 PST

Pročitajte: Kraljica ne sluti - Bivša vojvotkinja Megan Markl krije drugu trudnoću?

Prinčevi Vilijam i Hari izdali su saopštenje u kojem su demantovali novinske napise da među njima ima nesuglasica, rekavši kako razdor među njima ne postoji, aludirajući da su ta medijska nagađanja neistinita.

– Uprkos jasnim negiranjima i demantijima, danas se u britanskim medijima pojavila lažna priča u kojoj se nagađa o odnosu vojvode od Saseksa i vojvode od Kembridža. Za braću koja se toliko brinu o problemima i pitanjima oko mentalnog zdravlja, ovakvi navodi su uvredljivi, ali i potencijalno štetni – naveli su nedavno u saopštenju koje su preneli svi mediji.

Ipak, najnovije informacije donose novu sumnju. Otkako je mlađi princ rešio da sa svojom porodicom odstupi sa svih funkcija kraljevske porodice, braća su morala da se dogovore oko mnogih detalja, a jedna stavka je kako će podeliti novac koji dolazi iz fondacije njihove majke, princeze Dajane.

Razlaz Vilijama i Harija definitivan je i što se majčinog novca i ostavštine tiče. Prinčevi su dogovorili detalje oko načina na koji će podeliti novac iz fondacije svoje majke.

Finansijski dokumenti pokazuju da su dogovor postigli još u decembru prošle godine, dakle pre nego što su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa objavili da odstupaju od kraljevskih dužnosti.

Pročitajte: Megan van sebe od besa - Harija doveli u vezu s poznatom pevačicom 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝓟𝓻𝓲𝓷𝓬𝓮𝓼𝓼 𝓓𝓲𝓪𝓷𝓪 (@diana.princess.wales) дана 7. Мај 2020. у 2:24 PDT

Pročitajte: Kraljica ne želi da usliši Hariju poslednju prinčevsku želju

Prinčevi Vilijam i Hari dogovorili su se i kako će da podele sredstva koje će ubuduće biti prikupljena u fondaciji princeze Dajane.

Do prošle godine fondacija princeze Dajane radila je pod imenom Saseksa i Kembridža, sve dok Hari i Megan nisu otkrili porodici da žele formalan razlaz i finansijsku nezavisnost.

 

Komentari (0)

Loading