Celebrity News

Vesna Radusinović i Milomir Marić: Kasno je sada za kajanje

Vesna Radusinović i Milomir Marić: Kasno je sada za kajanje

Skladni supružnici Vesna Radusinović i Milomir Marić koji ove godine obeležavaju 24 godine zajedničkog života. U intervjuu za "Story" otkrivaju čega vole da se prisete s početka zabavljanja. Otkrili su i koliko su puta jedno od drugog poželeli da odustanu i da li je ljubav dovoljna za dobar brak...

U braku književnice, vlasnice na desetine bestselera Vesne Radusinović (54) i urednika i voditelja "Happy" televizije Milomira Marića (64) nikada nije monotono. Tvrde da je toliko uzbudljivo da čak ni njih dvoje, svojim visprenim perima, nisu u stanju da sve to pretoče na papir.

Na svakodnevnom nivou događaju im se situacije koje drugi ne dožive ni za deset života. I to, pored velike ljubavi, njihov odnos čini još lepšim i zanimljivijim.

Često ćete ih čuti kako o međusobnim suprotnostima govore uz dozu humora i ironije. Prava istina je da su kompatibilni baš takvi kakvi jesu. Ne veruju u kompromis, ne praštaju laž, a svakodnevne bračne izazove posmatraju kao nešto što samo zajedno mogu da reše.

U priči za "Story" dvojac koji je svojim profesionalnim uspesima pomerio i nastavlja da pomera granice novinarstva, voditeljstva i književnosti, otkriva da li se još uvek gleda očima s početka veze.

Kažu: “Vesna Radusinović je spisateljica koja u svojim romanima strasno govori o onome što bi svi najradije sakrili”. Da li je upravo ovo recept vašeg uspeha?

Vesna Radusinović:
Teško da postoji recept za uspeh. Ljudi vas vole ili ne. Dopadaju im se reči koje im servirate između dve korice knjige, a zapravo uživaju u deliću duše koji ste im ponudili na tacni.

Ceo intervju sa Milomirom i Vesnom možete pročitati u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 15. jula!

Komentari (0)

Loading