Celebrity News

Zanimljiv način za gubljenje kilograma: Goca Tržan otkrila tajni recept za mršavljenje!

Zanimljiv način za gubljenje kilograma: Goca Tržan otkrila tajni recept za mršavljenje!

Popularna pevačica Goca Tržan otkrila je tajni recept mršavljenje. Kako je i sama istakla, u proteklom periodu oslabila je sedam kilograma, a rezultati jesu vidljivi.

Pop pevačica otkrila je da je za vreme karantina izgubila sedam kilograma, a budući da je oduvek javno isticala da ima problem sa održavanjem idealne linije, sada je otkrila kako je najzad uspela da se reši nagomilanih kilograma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Jul 3, 2020 at 5:18am PDT

Goca je, naime, istakla da je više kuvala nego što je jela

– Vodila sam računa dok sam bila u izolaciji, a recept je jednostavan – više sam kuvala, a manje jela. I dok ja pokušavam da smršam, moj Raša ima druge planove. Njemu je cilj da nagura na 100 kilograma, a ja sam u fazonu: „Gde ćeš 100 kila?” Mada oboje treniramo kao životinje pa ništa nije nemoguće – rekla je Goca Tržan u emisiji „DeToxic”.

Pre nekoliko dana pevačica je objavila na „Instagramu” sliku na kojoj je njena promena i više nego očigledna. Uz ovu fotografiju napisala je status svim damama:

– Pokušavam da sve devojčice, devojke, žene naučim da postanu zadovoljne svojom slikom u ogledalu. Naravno da nismo savršene, naravno da nismo najlepše, naravno da starimo, ali nemamo drugog izbora nego da zavolimo svoje „pakovanje”. Volim vas devojčure...

NE PROPUSTITE: Goca Tržan otkrila čega je veliki fan: Volim sve što me stavlja u blizak kontakt sa smrću

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Jul 7, 2020 at 7:16am PDT

Goca Tržan zadovoljna je onim što vidi u odrazu ogledala!

– Baš mi se sviđa moja kosa. A i oči su mi lepe. I koža mi je divna i meka. Sve u svemu, volim sebe, volim svoje mane, ne plašim se odbacivanja ili kritikovanja. To sam ja, drugu sebe nemam. Volite sebe i svoj odraz u ogledalu. I radite na tome da se stalno i u svemu usavršavate i da učite nešto novo. Život je lep – poručila je Goca Tržan na svom „Instagram” nalogu.

Njen status naišao je na veliko interesovanje fanova, pa je u komentaru ovog posta na pitanje „da li je oduvek volela sebe” odgovorila:

– Nažalost, nisam! Kao i sve žene, stalno sam sebi nalazila mane i koncentrisala se na njih! Glupače smo što to sebi radimo – bila je realna Goca.

NE PROPUSTITE: Goca Tržan u iskrenoj ispovesti o borbi za potomstvo: Raša ima pravo da ode!

Komentari (0)

Loading