Celebrity News

Gde je nestala opasna Hurem? Glumica sada prodaje sladoled!

Gde je nestala opasna Hurem? Glumica sada prodaje sladoled!

Turska glumica Merjem Uzerli, poznata i kao opasna Hurem, najavila je na svom „Instagram” nalogu jednu novu vest. Ona trenutno živi u Berlinu, gde je odlučila da započne novi biznis. Otvara svoju prodavnicu slatkih, zdravih delicija.

Opasna Hurem sada vodi sasvim drugačiji život, a o svom novom poslu, sve je obavestila ovako:

– Desetog jula otvaram svoju prvu prodavnicu u Berlinu. Reč je o ukusnim i veoma zdravim slatkišima. Ovo je samo početak prelepog putovanja, počinjem u Berlinu, a nadam se da ćemo se širiti celim svetom – rekla je Hurem i dodala:

– Moji prijatelji i ja kreirali smo ovo mesto gde želimo da se osećate kao kod kuće i da uživate u najkvalitetnijim slatkišima. U ponudi su veganske čokoladice, džemovi, „kakao na kašiku”, makaronsi, najbolji na svetu sladoled, maslinovo ulje, kafa, čaj i još mnogo toga – napisala je glumica.

NE PROPUSTITE: Nikada je ne biste prepoznali! Opasna Hurem kao slatki devojčurak (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on Jul 7, 2020 at 10:54am PDT

Opasna Hurem i dalje u potrazi za ljubavlju? 

Čuvena Hurem iz popularne serije „Sulejman Veličanstveni” dugo nije imala sreće u ljubavi. Njen bivši partner Kanom Atesom sa kojim je dobila ćerkicu Laru bio je okrutan prema njoj, te je lepa glumica od tada sama iako su je povezivali sa mnogim lepotanima.

Nedavno je, kako su pisali inostrani mediji jedan kolega Čaglar Ertugrul ‘bacio oko’ na nju, ali još uvek nije poznato šta o tome misli opasna Hurem.

Glumca kog smo pratili u turskoj seriji „Fazilet i njene ćerke”, u vezi je s kostimografkinjom Kajlom Manukjan. Međutim, sve su glasnija „šuškanja” da je toj romansi nedavno došao kraj…

O svom ljubavnom životu glumac je za medije samo kratko prokomentarisao:

– Mediji vole da nadograde priču. To sam već naučio. O svom ljubavnom životu i da li sam još u vezi s Kajlom ne bih govorio. To je moja intimna stvar.

Ni Merjem nije komentarisala napise turskih medija.

NE PROPUSTITE: Jelena Bin Drai je nova Hurem! Evo šta kaže o ostalih 147 žena svog muža!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on Jun 22, 2020 at 6:41am PDT

Komentari (0)

Loading