Celebrity News

Tanja Savić u suzama: Nije mogla da zagrli sina na najvažniji datum!

Tanja Savić u suzama: Nije mogla da zagrli sina na najvažniji datum!

Tanja Savić u suzama!

Popularna pevačica još uvek je razdvojena od svojih sinova. Ona, naime, nije bila uz mlađeg sina, koji je proslavio osmi rođendan i to joj je mnogo teško palo.

– To je prvi rođendan na kojem nismo bili svi zajedno. Bilo da se radi o mom rođendanu, njihovom, uvek smo gledali da taj dan provedemo skupa. Čak i kada mi je baš tim danima padalo da radim, uvek sam se trudila i nalazila načine da budemo zajedno – otkriva pevačica i dodaje:
– Sve to mi je stvarno teško palo, mnogo mi nedostaju, ali šta ću... Bitno mi je da su dobro i da ne pate, da smo svi dobro. Oni su skromni i zaista divni dečaci, zajedno ćemo slaviti čim se vidimo.

NE PROPUSTITE: Pevačica Tanja Savić o porodičnoj drami: Deca su mi na prvom mestu, ali neću da idem u Australiju!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on Jun 23, 2020 at 2:09pm PDT

Tanja Savić - Strpljivo čekam da se granice otvore

Iako je mnogo tužna što sin nije s njom za rođendan, ipak mu je kupila poklon. Kako ističe, potrudila se da ga pošalje, ali u tome, nažalost, nije uspela.

– Kupila sam mu poklon koji je želeo i razmišljala kako da mu dostavim. Išla sam do pošte da pošaljem, ali avioni ne lete za Australiju. Tog dana smo se, kao i inače, videli video-pozivom, napravila sam i video-čestitku koju sam mu poslala. Svakodnevno se čujemo, pričam im sve što se dešava, kao i oni meni. Raduju se kad vide ljubimca, malog psa kog sam kupila, uspeju da mi vrate osmeh na lice.

– Strpljivo čekam da se granice otvore, ali dosta vremena je već prošlo. Oni su u nekom trenutku prestali i da me pitaju kad ću doći kod njih, teško im je, znam, ali prikrivaju to, dečaci su. Ipak, majka je majka, jedva čekam da ih zagrlim. Opet, samo nek smo svi dobro, sve će ovo proći. Iskreno se nadam da će se situacija s koronom što pre rešiti.

NE PROPUSTITE: Nakon što se pročulo da je završio na klinici za odvikavanje Tanja Savić progovorila o suprugu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on Jun 29, 2020 at 7:56am PDT

Komentari (0)

Loading