Celebrity News

Supruga Vila Smita javno priznala prevaru: Spetljala sam se s reperom!

Supruga Vila Smita javno priznala prevaru: Spetljala sam se s reperom!

Džejda Pinket Smit, supruga Vila Smita javno je priznala prevaru. U svojoj emisiji na "Fejsbuku" obelodanila je da je imala aferu sa reperom Ogastom Alsinom.

Glumica je suprugu objasnila da je odnos sa reperom započela u periodu kada su njih dvoje bili razdvojeni i kada su u njihovom odnosu počeli razni problemi.

- Vil i ja smo bili raskinuli. Od tada, kako je vreme prolazilo, spetljala sam se sa Ogastom - rekla je Džejda.

Popularni glumac Vil Smit pomalo je bio šokiran ovim saznanjem, pa ju je začuđeno pitao da li su zaista bili u vezi. Glumica je objasnila da je sa reperom prvenstveno postala prijatelj, te da je sve eskaliralo u nešto više zbog problema koje su ona i Vil tada imali.

Međutim, tu nije kraj...

NE PROPUSTITE: Vil Smit o prvom braku – Glumac se raspao u restoranu: OŽENIO SAM POGREŠNU!

Supruga Vila Smita - Ljubav sa Vilom je neminovna! 

Pomenuti reper Ogast Alsina izneo je u javnost detalje romantične veze s Džejdom rekavši da je njen suprug, Vil Smmit dao blagoslov njihovoj vezi.

Džejda je ovo demantovala.

- Jedina osoba koja može da da blagoslov u takvoj situaciji sam ja sama. Shvatam zašto je (Alsina) možda pomislio to, jer smo se ja i Vil prijateljski rastali - rekla je Džejda.

Nakon ovog perioda, Džejda je priznala da je shvatila da se ona i Vil i dalje vole. Prošle godine obnovili su svoj odnos.

- Pokušali smo na sve načine da pobegnemo jedno od drugog da bismo na kraju shvatili da je to nemoguće - navela je glumica.

NE PROPUSTITE: ŠOK: Džejda Pinket Smit otkrila ćerki INTIMNU TAJNU pred svima

Supruga Vila Smita - Duboko sam ti zahvalna Vil, volim te!

Na Dan očeva, Džejdan Pinket uputila je emotivne reči Vilu i zahvalila mu što je bio dobar otac njihovo deci. Ovaj post objavljen je 21. juna pre Džejdinog priznanja o prevari!

- Dragi Vil, postoji toliko mnogo stvari u kojima nisam u pravu, ali u jednoj jesam, a to je što sam izabrala tebe da budeš otac moje dece. Naše roditeljsko putovanje naučilo me je toliko o važnosti naših uloga i zahvalna sam ti što si oduvek nesebično bio uz nas. Hvala ti što poštuješ i podržavaš moju majčinsku stranu. Duboko sam ti zahvalna Vil. Volim te!

NE PROPUSTITE: SIN VILA SMITA SE OSUŠIO ZBOG ISHRANE! Roditelji intervenisali

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) on Jun 21, 2020 at 9:09am PDT

Komentari (0)

Loading