Celebrity News

Vil Smit o prvom braku - Glumac se raspao u restoranu: OŽENIO SAM POGREŠNU!

Vil Smit o prvom braku - Glumac se raspao u restoranu: OŽENIO SAM POGREŠNU!

Vilu Smita Džejda Pinket nije prva žena. Naime, glumac je ranije imao još jedan brak, sa glumicom Šer Zampino, a kada je shvatio da je sa pogrešnom ženom u WC-u jednog restorana plakao je kao malo dete.

- Bili smo zajedno u jednom restoranu u Njujorku i odjednom sam shvatio da sam tu sa ženom sa kojom zapravo ne treba da budem. Otišao sam do toaleta i rasplakao se. Znao sam da je Džejda bila osoba sa kojom bi trebalo da ostarim - ispričao je tokom "Red Table Talk"-a Vil Smit.

- Kada sam prvi put video Džejdu znao sam da bismo mogli da uspemo. Naše energije su bile magične", prisećao se slavni glumac koji sa bivšom suprugom Šer ima sina Treja Smita.

Džejda i Vil su se upoznali dok je glumac još uvek bio u braku sa Šer, ali pre njegovog razvoda nisu bili ni u jednoj priči, kaže glumac. Po razvodu 1995. godine, pak započeli su ljubavnu.

- Pozvao sam je istog momenta kada sam potpisao papire za razvod. Pitao sam je da li se viđa s nekim. Rekla mi je da je slobodna i ja sam joj odgovorio da će se od sada viđati sa mnom - otkrio je on.

Venčali su se nakon 1997. godine i danas imaju dvoje dece, sina Džejdana i ćerku Vilou.