Celebrity News

Luka Jović plaća Sofijin porođaj 25.000 evra! Evo gde će se manekenka poroditi!

Luka Jović plaća Sofijin porođaj 25.000 evra! Evo gde će se manekenka poroditi!

Sofijin porođaj u Madridu, kako prenose domaći mediji, koštaće pravo bogatstvo! 

Prelepa manekenka Sofija Milošević i njen izabranik, uspešni fudbaler Luka Jović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja. Euforija koja ih tek očekuje oko naslednika, na trenutak su zamenili vestima o planiranju porođaja lepe manekenke.

Naime, kako navodi "Kurir" njihov naslednik doći će na svet van granica Srbije. Prvobitan plan da se Sofija porodi u Njujorku zamenili su planom B - rođenje sina obaviće se u Madridu.

Ovim potezom stvorili su idealnu priliku da budu zajedno na dan prođaja, kada će lepa Sofija na svet doneti njeno prvo, a Lukino drugo dete.

Termin u jednoj privatnoj klinici već je rezervisan, a Sofija i beba imaće najbolji tretman. Kako "Kurir" saznaje, Luka će za Sofijin porođaj u Madridu platiti oko 25.000 evra.

NE PROPUSTITE: Da li je Sofija Milošević najlepša trudnica koju ste ikada videli?

Sofijin porođaj u Madridu - Luka već planira treće dete

Kako je svojevremeno u razgovoru za magazin „Hello!” Sofija otkrila, vest o trudnoći nije dočekala spremno, iako je oduvek želela decu.

– Bila sam zbunjena. U stvari, i danas ne mogu da verujem da sam trudna. Naravno, oduvek sam želela da imam decu, ali sam smatrala da sam još suviše nezrela za tako važan korak. Sve do trudnoće, niti sam kome polagala račune, niti sam o bilo kome vodila računa, osim o sebi. Sada razmišljam o hiljadu stvari, javlja se milion bojazni, sumnji. Strepim da li ću biti dobra majka, da li ću uspeti da pravilno vaspitam dete. Želela bih da izbegnem greške, a svesna sam da nema roditelja koji nije grešio – rekla je Sofija i otkrila kako je Luka reagovao kada je saznao da će postati tata drugi put.

NE PROPUSTITE: Trudna Sofija Milošević obožava ove moderne haljine koje prate liniju tela!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Jul 12, 2020 at 8:06am PDT

Luka je toliko srećan da već planira treće dete. Kako je Sofija svojevremeno istakla on je spreman na sve što ih čeka u roditeljstvu.

– On već planira treće. Bio je veoma srećan, ali za razliku od mene, a upravo zato što već ima dete, potpuno je spreman za sve što nas očekuje – rekla je Sofija koja će uskoro postati majka dečaka.

Sofija priznaje da joj Luka u svemu ugađa
Kako je nedavno ispričala Sofija, njen izabranik Luka Jović u svemu joj ugađa i veoma je pažljiv prema njoj.

– On se stvarno trudi oko mene, razmazio me je. Baš je pažljiv, izlazi mi u susret za sve – otkrila je Sofija za „Ekskluzivno” nedavno.

NE PROPUSTITE: Manekenka nikad lepša: Sofija Milošević pokazala trudnički stomak (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Jul 10, 2020 at 6:38am PDT

Komentari (0)

Loading