Celebrity News

Mirko Šijan i Bojana Rodić u ljubavnom zanosu: Poljubac samo što nije pao!

Mirko Šijan i Bojana Rodić u ljubavnom zanosu: Poljubac samo što nije pao!

Predivan par koristi svaki trenutak da uživa u ljubavi. Mirko Šijan i Bojana Rodić pravi su primer srećne veze. 

Mirko Šijan i Bojana Rodić već su medijski eksponirane ličnosti, a izgleda da im to nimalo ne smeta. Uživaju u svojoj ljubavi, a slike koje objavljuju na "Instagramu" govore više od hiljadu reči.

Prelepa Bojana, sestra Bogdane Rodić, koja se, kako su domaći mediji preneli, preselila kod Mirka i svekrve Goce Božinovske, uživa punim plućima u svim čarima lagodnog života.

NE PROPUSTITE: Bojana Rodić srušila „Instagram“! Vrela fotka koja hipnotiše!

Bojana je sjajna devojka, Goca jedva čeka da dobije unuče!

Da je iz dobre familije, potrvdila je i Goca koja o Mirkovoj izabranici ima veoma lepo mišljenje:

– Ona je sjajna devojka, tako mila i lepa, vidi se da voli mog Mirka. Mnogo sam srećna i sad bih baš volela da se venčaju, pa da i ja dobijem unuče kao Ceca! Vidi se da je dete iz poštene i domaćinske kuće. Mirko mi je pričao koliko su joj roditelji divni.

– Videla sam priju Danijelu kada im je bila slava, pa je Mirko zvao mene preko video-poziva i ona mi je mahala, mila neka žena. Ako bog da, uskoro ćemo se zvanično upoznati, jedva čekam da ih ugostim.

– Nisam ja klasična svekrva, niti ću biti, Bojanu gledam kao moje dete. Vidi se koliko je vredna, samo ja ne dozvoljavam da ona sklanja mnogo i radi, neka uživaju dok su mladi, ja sam tu da sređujem! Volela bih da uskoro dobijem unuče kao Ceca, pa nema veće sreće od toga! – izjavila je Božinovska.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic) on Mar 3, 2020 at 5:23am PST

Mirko Šijan i Bojana Rodić u ljubavnom zanosu

Da u njihovom odnosu cvetaju ruže, potvrdila je i fotografija koja je nedavno objavljena na „Instagramu”.

Mirko Šijan i Bojana Rodić sede jedno pored drugog, a hemija između njih toliko je očigledna da i na fotografiji očekujemo da poljubac uskoro padne.

U ovakvoj ljubavi treba uživati i mi im čestitamo.

– Ništa ne planiramo, živimo spontano. O tome šta radimo mogu da pričam satima. Provodimo najjače vreme, šta nam se radi u datom trenutku, to radimo – rekao je za „Blic” Mirko i dodao:

– Kako znate da se nismo venčali tajno? E, vi ništa ne znate. Šalu na stranu, evo da pitam Bojanu: ‘Je l’ se venčavamo ove godine ili ne?’ Kaže isto što i ja, mi smo već venčani, ali to niko ne zna.

– Ne možemo to da znamo. Nemamo nikakve planove. Moji planovi se menjaju tako brzo da možemo i sad da odemo da se venčamo – poručio je sin pevačice koji je u svojoj devojci pronašao sve ono za čim je tragao.

– Veza sa Bojanom nije najduža, ali biće. Našao sam sve kod nje, ona ima sve kvalitete – rekao je Mirko.

Pogledajte:

NE PROPUSTITE: Bojana Rodić očarala Mirka Šijana: U njoj sam našao sve što želim

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirko Šijan (@miresijan) on Jul 15, 2020 at 3:14pm PDT

Komentari (0)

Loading