Celebrity News

Bojana Rodić srušila "Instagram"! Vrela fotka koja hipnotiše!

Bojana Rodić srušila "Instagram"! Vrela fotka koja hipnotiše!

Bojana Rodić, prelepa brineta koja uživa u ljubavi s Mirkom Šijanom, ovih dana zanosnim telom ruši „Instagram”. Izgleda spektakularno i čini se da u njenom slučaju ljubav mnogo toga može.

Prelepa Bojana Rodić javnost je zaintrigirala svojim izgledom, ali u poslednje vreme novinske redove puni i zbog intrigantne veze sa sinom Goce Božinovske.

Onog trenutka kada je Bogdana Rodić postala popularna zbog veze s Veljkom Ražnatovićem, javnost je odmah primetila da ona ima još dve rođene sestre lepotice, Bojanu i Natašu.

Bojana Rodić srušila „Instagram”

Atraktivna brineta o kojoj smo već dosta pisali, na „Instagramu” često deli slike iz noćnih provoda, a poslednja fotografija naišla je na erupciju komentara.

Zgodna Bojana pokazala je zavidnu liniju i preplanulo telo. Uživala je u prelepom ambijentu pozirajući pored bazena u kom se rashlađivala od tropskih temperatura.

Pogledajte!

NE PROPUSTITE: Nastavlja porodičnu tradiciju: Sa kim je u vezi Nataša Rodić?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic) on Jul 3, 2020 at 2:51am PDT

Bojana Rodić je devojka iz poštene domaćinske kuće!

Bojana Rodić uselila se kod Mirka Šijana, a Goca Božinovska prvi put javno je iznela mišljenje o svojoj budućoj snaji. Pevačica nije krila koliko je srećna što je njen sin pronašao ljubav svog života!

– Ona je sjajna devojka, tako mila i lepa, vidi se da voli mog Mirka. Mnogo sam srećna i sad bih baš volela da se venčaju, pa da i ja dobijem unuče kao Ceca! Vidi se da je dete iz poštene domaćinske kuće. Mirko mi je pričao koliko su joj roditelji divni.

– Videla sam priju Danijelu kada im je bila slava, pa je Mirko zvao mene preko video-poziva i ona mi je mahala, mila neka žena. Ako bog da, uskoro ćemo se zvanično upoznati, jedva čekam da ih ugostim.

– Nisam ja klasična svekrva niti ću biti, Bojanu gledam kao moje dete. Vidi se koliko je vredna, samo ja ne dozvoljavam da ona sklanja mnogo i radi, neka uživaju dok su mladi, ja sam tu da sređujem! Volela bih da uskoro dobijem unuče kao Ceca, pa nema veće sreće od toga! – izjavila je Božinovska.

Komentari (0)

Loading