Celebrity News

Nina Radulović: Verujem da ću pobediti bolest

Nina Radulović: Verujem da ću pobediti bolest

Na neslavnu listu javnih ličnosti koje su direktno pogođene novim talasom koronavirusa dospela je i televizijska voditeljka i novinarka Nina Radulović (34), iako se tome njena najbliža okolina, a ni ona sama, ni najmanje nisu nadali.

Nažalost, ako je virus nešto pokazao, to je da ne diskriminiše nikoga, kao i da je dovoljno jak da vreba čak i tamo gde ga ne očekujete.

To će vam potvrditi i sama Nina, koja nije sasvim sigurna kako i kada se zarazila. Svoje iskustvo ispričala nam je direktno iz kovid bolnice iako, tehnički gledano, u trenutku našeg razgovora još nije znala rezultate svog testa na covid-19.

– U bolnici sam već četiri dana, a sedam dana pre toga ležala sam kod kuće. Od simptoma sam osetila temperaturu i druge klasične pojave, nedostatak čula mirisa ni ukusa, ali na kontrolnom pregledu pluća ustanovljeno je da sam ipak bila i u početnom stadijumu upale pluća – započela je svoju priču i ukazala da na početku stanje nije bilo nimalo naivno, a zbog opisanih tegoba, ni lekari ni ona nisu dovodili u pitanje odluku da bude smeštena baš u kovid bolnicu.

– Ima nekoliko dana kako sam uradila test, ali imam razumevanje što rezultati još nisu stigli jer ogroman je pritisak na zdravstveni sistem i svi ulažu poslednje atome snage. Mnogo je zaraženih jer su se ljudi malo opustili, ali i to je ljudski, mogu i to da razumem – rekla nam je novinarka, koja još više razumevanja i podrške ima za lekare koji su učinili da čitavo izazovno iskustvo prođe što neosetnije.

Ceo intervju sa Nina Radulović možete pročitati u najnovijem broju magazina „STORY“ koji je u prodaji do 29. jula!

Komentari (0)

Loading