Celebrity News

Ljubav Sare Jo: U zagrljaju voljenog muškarca! (foto)

Ljubav Sare Jo: U zagrljaju voljenog muškarca! (foto)

Ljubav Sare Jo dugo je intrigirala javnost. Budući da je duže vreme pokušavala da sakrije svoj emotivni život od medija, sada je prvi put osvanula na fotografijama sa izabranikom Milkom Babićem. Njihova veza duga godinu dana ide uzlaznom putanjom...

Ljubav nije da se krije, još davno su poručili oni koji su joj verovatno toliko bili prepušteni da nisu pronalazili baš nijedan razlog da bude drugačije. Jedan bi mogla da im ponudi mlada pop zvezda Sara Jo (26) i to argumentom da, kada ste javna ličnost, ništa ne ide tako lako, pa ni ta najlepša stvar na svetu.

Poučena iskustvima starijih kolega, dugo je odolevala da o svom emotivnom životu govori previše otvoreno.

Pevačica se, naime, odlučila na neočekivan iskorak i prvi put se fotografisala sa svojim partnerom Milkom Babićem.

Primamljiva ponuda da zajedno predstave jedan novi modni brend pokazala je njihovu strast, a ostatak se dogodio nekako “spontano”.

NE PROPUSTITE: Sara Jo kakvu nismo imali prilike da vidimo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on Jul 1, 2020 at 7:15am PDT

Ljubav Sare Jo -Veza u ozbiljnoj fazi, ali za brak je još uvek rano!

Nakon što su se prvi put zajednički pojavili na prošlogodišnjoj Paradi ponosa, gde je Sara bila i kuma “Prajda” i gde je rekla da ju je ponela atmosfera puna ljubavi, ovo je tek drugi put da se zajedno pokazuju široj javnosti.

Par se čini zaljubljenim do ušiju, pa ne treba ni da čudi što je pevačica shvatila da više nema razloga da svoju ljubav krije od sveta. Da je veza u ozbiljnoj fazi, govori i činjenica da su se odnedavno odvažili i na sledeći korak, a to je zajednički život, iako je za brak još uvek rano.

NE PROPUSTITE: Sara Jovanović: Zbog pretnji osećala sam neopisiv teg mržnje!

Ljubav Sare Jo - Da biste u vezi bili srećni, treba da oboje budete ispunjeni

Za magazin “Story” Sara je otkrila da je Milko pun razumevanja i da teške prepreke nije teško prvazići kada imate partnera punog razumevanja.

– Ovaj posao zaista nije zahvalan za održavanje stabilne veze. Nemam radno vreme, teško se organizujem za planove i blisku budućnost. U tom smislu, čak ne mogu da odredim da li je teže mojim kolegama i meni ili našim partnerima koji takvom tempu moraju da se prilagode. Ali nisam od onih koji veruju da muzičari treba da budu u vezama samo s ljudima koji se bave sličnim poslom – ispričala nam je pevačica i tom prilikom istakla da je ipak bilo presudno da i partner i ona veruju u uspeh.

– Bilo mi je važno da se prepustim svojoj intuiciji da će ova veza uspeti, ali da istovremeno uključim i racio. Sve više verujem da mora da postoji određena vrsta jednakosti među partnerima ne samo po pitanju energije već i želje i volje. Da biste u vezi bili srećni, treba da oboje budete ispunjeni – podelila je s nama svoje razmišljanje.

Ljubav Sare Jo - Ako je veza dovoljno jaka, istrpeće sva iskušenja

Kako bliski ljudi iz njihovog okruženja otkrivaju, par je zbližila strast prema muzici. Budući da se Milko indirektno bavi i tim poljem, a neretko devojci udeljuje savete koje ona najčešće uvažava. Takođe, pronašli su se i u sportu.

– Kada se zabavljate s nekim iz javnog posla, donekle možete da očekujete na šta ste pristali ali nikada do kraja. Dese se neke stvari koje maltene mogu da vam poljuljaju odnos. To jeste dobar test za vezu. Na tome se vidi da li dovoljno pričamo, da li smo lojalni i otvoreni. Da li partner ima više poverenja u mene nego u medijske tekstove. Ako je veza dovoljno jaka, istrpeće i takva iskušenja, a ako nije, možda i ne treba da postoji. 

Opširniju priču i više fotografija pogledajte u najnovijem broj magazina "Story" koji je u prodaji do 28. jula! 

Komentari (0)

Loading