Celebrity News

Zgodna Kaća Grujić uživa na jahti, a gde je novi dečko? (foto)

Zgodna Kaća Grujić uživa na jahti, a gde je novi dečko? (foto)

Zgodna pevačica Kaća Grujić navodno je pre mesec dana uplovila u ljubavnu vezu sa fudbalerom „Crvene zvezde” Markom Gobeljićem. Budući da o tome još uvek ne želi javno da govori, prisetimo se kako je za magazin „Story” govorila o potencijalnoj ljubavi...

– Istina je da u mom životu postoji osoba koja mi je pre svega prijatelj i velika podrška. Među nama su uzajamne simpatije, a vreme će pokazati da li će taj naš odnos prerasti u nešto više. Zadovoljna sam i srećna, što ne mogu i ne želim da krijem, ako tako ostane, neću tražiti više od toga – rekla je tada Katarina koja je otkrila šta je presudilo da shvati da jedno drugom odgovaraju.

– Zbližili su nas dugi razgovori na različite teme. Umeo je da me, na vrlo vešt način, iznenadi, oduševi i nasmeje. Kažu da su izrazito duhovite osobe i vrlo inteligentne. U ovom slučaju to se pokazalo kao tačno. Viđamo se povremeno i samo kada to dozvole trenutni uslovi u zemlji. Biće vremena i za ljubav i za druženje, samo da se situacija normalizuje i da se svi vratimo životima na kakve smo navikli – zdravi i srećni.

Katarina Grujić ISKRENO O BIVŠIM MOMCIMA, a prokomentarisala je i svoju sadašnju vezu rečima koje će SVI DUGO PAMTITI!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Jul 25, 2020 at 2:21am PDT

Zgodna Kaća Grujić uživa na jahti, a gde je novi dečko

Pevačica Kaća Grujić pozirala je na luksuznoj jahti u nesvakidašnjem izdanju. U prvom planu su njene obline i tetovaža na stopalu, a njene fotografije u kupaćem oduzimaju dah.

Pošto je najčešće viđamo u elegantnim izdanjima i visokim potpeticama, ovo prirodno izdanje pokrenulo je lavinu komplimenata pa su mnogi konstatovali da pevačica Kaća Grujić izgleda zanosno i bez šminke.

Budući da se šuška da se je u srećnoj vezi s pomenutim fudbalerom, postavlja se pitanje da li je on iza objektiva kamere?

Pogledajte...

NE PROPUSTITE: Kaća Grujić: Finansirala sam momka, osećala sam se kao muško

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Jul 27, 2020 at 7:49am PDT

Komentari (0)

Loading