Celebrity News

Prijatelji se zauvek opraštaju od Ljubiše Samardžića: Smoki! Spavaj mirno, uz svog jedinca, dobra dušo

Prijatelji se zauvek opraštaju od Ljubiše Samardžića: Smoki! Spavaj mirno, uz svog jedinca, dobra dušo

Vest da je jedan od najvećih srpskih glumaca, reditelja i producenata Ljubiša Samardžić preminuo u 81. godini, potresla je ceo region. Potrebu da se zauvek oproste od legendarnog Smokija i podele svoju tugu, imale su mnoge njegove kolege i prijatelji, koji su to uradili putem društvenih mreža.

Otišao je i Ljubiša Samardžić, ostala je nestvarna priča o ljubavi sa Mirjanom

Srpski dramaturg Siniša Kovačević oprostio se od legendarnog glumca uz dirljivu poruku.

- Smoki! Spavaj mirno, uz svog jedinca, dobra dušo. Čekaju te tamo u nebeskom bioskopu bolji od ovih koje ostavljas. I filmovi i ljudi - napisao je.

Glumica Ljiljana Blagojević pozdravila je glumca s velikim poštovanjem.

- Zbogom, veliki umetniče! Neka ti je večna slava! Odmori svoju napaćenu dusu! - napisala je.

Svoju tugu izrazila je i glumica Kalina Kovačević, koja se u poruci posvećenoj Samardžiću zahvalila na svemu što joj je veliki glumac pružio.

- Hvala ti na velikoj podršci i poverenju! Ostaće ogromna praznina i u mojoj duši i u filmskoj umetnosti! Neka ti je večna slava, veliki čoveče!

Voditeljka Milica Nedić oprostila se od Ljubiše Samardžića sledećim rečima:

Milena Vasić je na svom Instagramu objavila staru fotografiju na kojoj je zagrljena sa Ljubišom, dok je u opisu napisala srceparajuću poruku.

- Hvala za svaku lekciju, hvala za svaku priliku, za sve radosti, nagrade, putovanja, za druženja, za smeh, hvala za sve ono sto je ostalo i sve ono sto ćemo pamtiti i sećati se... Čast mi je bila. Laku noć Ljubiša - napisala je Milena povodom ovog bolnog događaja.

- A sad - adio... Počivaj u miru, kolega. Bilo je prelepo poznavati te, igrati sa tobom. `I ko zna kad, i ko zna gde` - napisao je Dragan Marinković Maca.