Celebrity News

Dizajner Saša Vidić za "STORY": Pobedio sam depresiju!

Dizajner Saša Vidić za "STORY": Pobedio sam depresiju!

Zdravstveno stanje poznatog kreatora izazvalo je buru u javnosti zbog spekulacija da se onesvestio od alkohola. Da je primljen u bolnicu, dizajner Saša Vidić oštro demantuje takve navode i prvi put otkriva šta se zapravo dogodilo...

Između trača i istine, teško je bilo razumeti šta se zaista događa sa zdravstvenim stanjem poznatog kreatora Saše Vidića (49) koji je pre mesec dana propisno zabrinuo prijatelje. Dok se naširoko govorilo o tome kako je dizajner zbog halucinacija primljen u Urgentni centar, on se nije oglašavao. Sada se oseća dobro, a pozadinu čitavog slučaja nedvosmisleno nam prepričava u punom i, kako ističe, jedinom istinitom kontekstu.

Svašta se pisalo, da li je istina da ste primljeni u bolnicu zbog narušenog zdravstvenog stanja?

- Nije istina da sam bio hospitalizovan, kao što nije tačno da sam na ulici pao od alkohola. Ipak, tačno je da sam doživeo pad u zdravstvenoj slici.

- Onesvestio sam se jer mi je gvožđe bilo gotovo na nuli. Kada imate takvu krvnu sliku, normalno je da vam se muti vid i da vam se vrti u glavi, pa da zatim i padnete u nesvest.

- Postao sam malokrvan, što mnogi tumače kao posledicu nedostatka hrane, ali ja sam jeo. Sve bih pripisao stresu i depresiji u koju sam zapao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasa Vidic (@vidicsasa) on Apr 10, 2020 at 8:18am PDT

Zašto ste bili u depresiji?

- U depresiju jedino može da me baci činjenica da ne putujem. Bio sam vrlo tužan što zbog aktuelne situacije ne mogu da budem u svojoj kući u Hrvatskoj. Naravno, stres je samo pospešilo i to što sam tih dana o sebi čitao razne gluposti.

Kako su onda neistine stigle do raznih medija?

- Ono što sam doživeo bio je orkestrirani napad na moj lik i delo, a stigao je od strane pojedinih estradnih baba. Poznato je da mnoge komentarišem svojim oštrim jezikom pa je očekivano što je neke to zabolelo. Ipak, nisam očekivao da će se ovom silinom obrušiti na mene svojim primitivnim lažima. Kao što vidite, taj jezik me je koštao. Ne znam samo kako su mogli da izmisle da sam hospitalizovan i kako će da to objasne na sudu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasa Vidic (@vidicsasa) on Jul 21, 2020 at 1:58pm PDT

Sve ide na bolje

Slavi dizajner Saša Vidić otkriva da je bio na kućnom lečenju i da su ga brat i sestra obilazili i donosili hranu. Kako ističe, drago mu je što ih je, u celoj toj situaciji, više viđao.

Saša ističe da se sada dobro osećam ali da nikako svoje zdravlje više ne sme da troši na, kako kaže, budale.

Uskoro panira i odmori gde će napuniti baterije, a po svemu sudeći biće to egzotična Italija.

Opširniju Sašinu ispovest pročitajte u  najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 5. avgusta! 

 

Komentari (0)

Loading