Celebrity News

Oduševljenje! Slavna manekenka pomogla Milici Dabović!

Oduševljenje! Slavna manekenka pomogla Milici Dabović!

Nakon što su se Aleksandra Prijović i Seka Aleksić uključile u kupovinu stvari koje je Milica Dabović prodavala, još jedna slavna ličnost pomogla je proslavljenoj košarkašici. 

Slavna manekenka pomogla je Milica Dabović i takođe kupila deo garderobe od nje, a reč je o Sofiji Milošević. 

Milica Dabović otkriva za „Blic” kako je do toga došlo.

Sofija me je zaista oduševila. Javilo mi se puno majki koje su samohrane i zamolile su me ako mogu i njima da pomognem, pa da uzmem procenat. Kao što meni druge žene pomažu, htela sam i ja njima i uključila sam ih – započela je Milica Dabović.

NE PROPUSTITE: Poznata pevačica pomogla Milici u najtežim danima: Kupila sve njene nošene stvari!

Slavna manekenka pomogla Milici Dabović

– Nakon toga Sofija me je onako spontano pitala šta to prodajem i može li ona da kupi. Rekla sam joj da tu nema ništa za nju i da ona nije na to navikla, a ona mi je rekla da joj pošaljem šta imam. Zatim je javila šta da joj dam. Pitala sam je da li se šali sa mnom, ona je rekla ne. Odgovorila sam joj da ću umreti od sreće.

Milica Dabović presrećna je što su slavne ličnosti pokazale veliku humanost…

– Oduševila me je potpuno posle Aleksandre. Eto, vidiš ko ti se javi i ko ti pomogne u životu. Jednostavno me je ostavila bez reči i bez teksta – dodala je nekadašnja košarkašica.

NE PROPUSTITE: Instagram gori! Milica Dabović je prava seksi mama! (foto)

Milicu je preko društvenih mreža podržala i pevačica Seka Aleksić, koja je uz fotografiju košarkašice poručila:

– Nisam ispratila ništa oko ove situacije, ali svaka čast ovoj majci! Nikada se nemojte stideti poštenog posla, iskrene duše i toplog srca. Ne stidi se i budi ponosna jer si vredna i činiš sve za dobrobit svog deteta.

– Videla sam da me je podržala i hvala joj na tome. Srećna sam što me jedna ispunjena i ostvarena osoba podržava na taj način. Ona je zaista jedno predivno biće i predivna majka, za nju imam da kažem samo reči hvale. Zaista je lep taj njen gest.

Slavna manekenka pomogla Milici Dabović, a evo kako košarkašica objašnjava svoju trenutnu situaciju

– Nije sramota pošteno raditi i zaraditi novac. Ne širim noge za pare, igram košarku i radim ono što znam. Nadam se da ću sutra, ako mi dragi Bog da, imati posao i pomoći detetu. Ko ne bi i ubio za dete, a ne prodavao stvari? Naravno da me nije sramota, spremna sam na sve za Stefanovu dobrobit. Taj moj postupak nikoga ne ugrožava, a izazvao je mnogo pažnje – rekla je Milica za „Blic” i zatim dodala:

– Ceo život sam poklanjala stvari koje više ne nosim i koje mi nisu potrebne. Primetila sam da se blogerke time bave i da je to zaista popularno i van granica naše zemlje, pa sam pomislila zašto ne bih spojila lepo i korisno, a i damama ugodila. One mogu kod mene da kupe lepe komade odeće po zaista pristupačnim cenama. I eto, dobro dođe meni, a i njima.

Milica uživa što su njenu hrabrost i ideju podržale žene na „Instagramu”.

– Dosta žena mi se javlja na društvenim mrežama, hvale tu moju ideju, kažu da sam na neki način njihov heroj i da sam im dala sjajan primer. Dale su mi veliku podršku i vetar u leđa. Ljudi su, valjda, imali neko potpuno drugačije mišljenje o meni. Borim se za dete, ne mogu da trošim ono što nemam, i lepo je zaraditi i na ovaj način. Hoću da imam dovoljno da detetu priuštim sve što mu zatreba – kaže Milica, dok usput tepa svom nasledniku koji se igra u njenoj blizini.

Komentari (0)

Loading