Celebrity News

Fotografija Darka Lazića koju ćete morati da pogledate dva puta: Transformacija godine

Fotografija Darka Lazića koju ćete morati da pogledate dva puta: Transformacija godine

Fotografija Darka Lazića deli se društvenim mrežama i to zbog neverovatne transformacije

Od oktobra 2018. godine za Darka Lazića život više nije isti. Teška saobraćajna nesreća koju je preživeo ostavila mu je brojne posledice, između ostalog i višak kilograma.

Kako bi smršao podvrgao se laparoskopskom poduhvatu smanjivanja želuca, posle kog je izgubio 25 kilograma i drastično smanjio pritisak na kukove i nogu.

Prvi put nakon pomenute intervencija on je govorio  za “Story”, kada je najavio da planira da liniju dovede do savršenstva.

Pročitajte: Porodični odmor- Darko Lazić s verenicom i sinom uživa van Srbije

– S obzirom na to da zbog viška kilograma nogu nikako nisam uspevao da oporavim i da mi je kuk trpeo nedozvoljenu težinu, u razgovoru s lekarima shvatio sam da ću problem rešiti jedino ukoliko smanjim želudac. Od intervencije je prošlo manje od mesec dana, a oslabio sam gotovo 25 kilograma i ne planiram tu da stanem. Ako sve bude kao do sada, skinuću još minimum 30. – rekao je on tada a najnovija fotografija otkriva da je obećano i učinio.

Pevač je objavio novu fotografiju na društvenim mrežama i na opšte iznenađenje pokazao da je još vitkiji nego što su svi mislili.

Pročitajte: Darko Lazić ne štedi – Marina Gagić dobila „lisice“ od 6.500 evra!

Velika transformacija Darka Lazića nikoga nije ostavila ravnodušnim pa mu obožavaoci dele komplimente i tvrde da izgleda bolje nego ikada.

Komentari (0)

Loading