Celebrity News

Pevačica Angellina: Nežna i opasna modna pustolovka!

Pevačica Angellina: Nežna i opasna modna pustolovka!

Iako je za probijanje na domaćoj pop sceni mogla da zahvali zvezdama što su joj u pravo vreme poslale prave ljude na pravo mesto, najveći deo posla mlada pevačica  Angellina, obavila je sama.

Angellina sve svoje pesme napisala je sama, a zavidan broj njih za kratko vreme pretvorio se u hitove. Svoju odvažnost pokazala je i u ovom editorijalu.

Modu doživljava kao igralište na kojem može da čini šta god joj je volja, ne obazirući se na komentare.

Bio je to i jedan od saveta koje joj je kao mentor uputio poznati voditelj Ognjen Amidžić.

On je danas ponosan na uspeh pevačice jer je obećavajuću karijeru otpočela upravo u njegovoj emisiji.

Pre godinu i po dana niste postojali na javnoj sceni, sada već uživate u milionima pregleda svojih pesama. Kako se snalazite s popularnošću?

- Drago mi je što moju muziku sada čuju i drugi ljudi, ne pevam samo ispod tuša (smeh), i to je ujedno najveća promena. Naravno, za malo vremena morala sam da se snađem s previše stvari. U početku sam mnogo razmišljala o tome kako treba da se ponašam, da pričam, da se slikam, a onda sam shvatila da sve to “kako treba” moram da bacim u kantu za đubre i samo budem ono što jesam. Dobijala sam razne savete, ali to mi je samo pravilo pometnju u glavi.

NE PROPUSTITE: Angellina: Molila sam i dobila, nadam se da ću opet to raditi (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANDJELINA (@angellina_official_) on Jun 25, 2020 at 12:03am PDT

Otkako ste na javnoj sceni, da li se ponekad osećate kao nežna princeza koja je ušla na polje aždaja?

- Nežna sam, ali jaka i hrabra, po potrebi. Izgleda da ta nežna strana preovladava i da ljudi prvo nju uoče, dobro je što je tako. U sve ulazim čistog srca i trudim se da budem pravedna. Verujem u karmu. Kada dođu situacije da se “pokažu zubi”, mogu da budem i vrlo opasna. Ne dam na sebe i svoje.

Da li vam se promenio krug prijatelja za ovo vreme?

- Nemam puno prijatelja, već par njih i porodicu. To su moji bliski ljudi, sa svima ostalima nastojim da budem u dobrim odnosima, ali zadržavam se na tome jer sam ranije imala prilike da se spotaknem. Kažem “prilike”, jer ta iskustva doživljavam kao nešto dobro, kao životnu školu zbog koje sada više ne mogu da se povređujem ili ljutim. Samo ignorišem loše i prihvatam dobro.

 

View this post on Instagram

 

🍀🍀🍀

A post shared by ANDJELINA (@angellina_official_) on Jun 3, 2020 at 8:04am PDT

Izabrali ste pop pravac, a mnogi ga smatraju težim putem u vašem poslu.

- Hrabro sam ušla u sve ovo i nije me zanimalo šta je isplativo. Želela sam da uživam u poslu koji volim. Sama pišem svoje pesme i rastem uz svoju muziku. Drago mi je što sam uspela i što sam među retkim predstavnicima te nove pop scene.

Kako vas je primetio Ognjen Amidžić?

- Radila sam svirke po Beogradu, a devojke koje rade njegovu emisiju tražile su po gradu ko bi mogao da bude novi “rezident” pevač za njegov šou. Desilo se da su me sve tri otkrile s različitih strana i predložile Ognjenu. Brzo smo se dogovorili, on je fenomenalan. Iskusan je, pametan, duhovit, “kul lik” i dobar čovek. Ognjen i Marko Kon mnogo su mi pomogli da formiram karijeru. Savet koji mi je Ognjen dao glasio je: “Budi iskrena, ali ne sa svima”.

Vaši roditelji nisu bili za to da se bavite muzikom.

- Branili su mi na početku, ali dobro je što jesu jer je taj početak zaista mogao da bude preran. Htela sam da “batalim” srednju školu, jer uvek idem glavom kroz zid. Rekli su da škola mora da bude na prvom mestu i zahvaljujući njihovom insistiranju sada mi nedostaju dva ispita do završetka studija industrijskog dizajna. Znam da crtam, pevam i pišem, to je sve što znam u životu. Čista umetnička duša. Dobro, malo sam se bavila i fudbalom.

To već odudara od ostatka ove priče.

- Volela sam fudbal kao mlađa, ali mi roditelji nisu dozvolili da ga treniram. I za to je bolje što je tako bilo jer ko zna kakve bih noge sada imala (smeh). Takođe, prekinuli su me na pola tenisa iako sam trenirala sedam godina. Rekli su da sam postala “kvadrat”, raširila sam se u ramenima i rukama. Ipak, sve se desilo kako treba. Stariji bolje znaju. Sada su ponosni na mene.

 

View this post on Instagram

 

🍀🍀🍀

A post shared by ANDJELINA (@angellina_official_) on Jun 3, 2020 at 8:04am PDT

Poznato je da imate dečka, kako se zove? Kako se on privikao na vaš posao?

- Zove se Nikolas, naš je čovek, ali je rođen u Atini. Kao neko ko nije s javne scene i ko ima sopstveni privatni biznis, odlično se snašao u svemu tome. Ima razumevanja za moje obaveze i pruža mi punu podršku. Za ove dve godine, koliko smo zajedno, izgradili smo odnos na prijateljstvu, a zatim i na svemu ostalom.

Mislite li za sebe da ste modno osvešćeni?

- Kao neko ko studira dizajn, imam oko i za te stvari. Međutim, ne opterećujem se trendovima i modnim markama, čak me to malo nervira. Najviše volim kad sama spojim neke krpetine, pa od košulje napravim suknju ili od marame majicu. Firme ne znam ni da vam nabrojim, uglavnom su njihove stvari nepotrebno skupe, što bi se reklo “idu na bezobrazluk”.

Šta uvek morate imati u ormaru?

- Svilenu belu košulju i dobre farmerke. Takođe, obožavam sve vrste nakita i stavljam ga gde stignem. Volim i cipele, omiljene su mi letnje sandale. Za elegantnije prilike nastojim da budem svedena, možda nešto strukirano. Bežim od stila za maturu i tih grandioznih kreacija. Ali za te prilike gledam da me obuče neko drugi, jer verujem stručnom oku.

Imate li samopouzdanja, kako u modi tako i u životu?

- Ako to znači da mogu da izađem s dve leve cipele i osećam se dobro, apsolutno imam. Naravno, sve mi žene nekad razmišljamo o tome da li smo dobro odabrale i osećamo se nesigurno. Ipak, ne zanimaju me tuđa mišljenja, što je važan preduslov da se dobro osećate u svojoj koži.

- Na ulici me možete videti u raznim izdanjima. Malo sam se “smirila” otkako me smatraju javnom ličnošću, ali nekad sam mogla da odem u prodavnicu u bademantilu. Rođena sam za neko ostrvo, daleko od svih, gde ću hodati bosa i imati mnogo životinja. Trenutno imam tri psa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANDJELINA (@angellina_official_) on Jun 26, 2020 at 7:19am PDT

Komentari (0)

Loading