Celebrity News

Anabela Atijas neće da čuje za Lunu? Ne poznajem je!

Anabela Atijas neće da čuje za Lunu? Ne poznajem je!

Anabela Atijas koja je nedavno izašla iz rijalitija, odnos s ćerkom Lunom još uvek nije postavila na zadovoljavajući nivo. Kako ističe, Luna se veoma promenila toliko da je rođena majka ne prepoznaje. 

Anabela Atijas sada je donela odluku da se neće miriti sa svojom ćerkom, a za Pink.rs ovako je prokomentarisala:

- Ja nju više ne poznajem. Odlučila sam da se povučem iz njenog života. Prosto, duše su nam se razišle. Ima bitnije ljude u svojoj blizini - rekla je Anabela.

Luna, kako prenosi "Blic" nije komentarisala ovu Anabelinu izjavu.

Pošto sada vode živote na različitim stranama, Anabela je odlučila da preseče i otprati Lunu sa „Instagrama”. Kako piše „Kurir”, Luna je povodom ove teme bila nedostupna za komentar, ali je zato Anabela objasnila zašto je povukla takav potez…

– Nema nekog posebnog razloga zbog kog sam otpratila Lunu. Samo sam odlučila da presečem tu pupčanu vrpcu – iskreno je rekla Atijasova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anabela (@anabelci) on Aug 13, 2020 at 5:07am PDT

NE PROPUSTITE: Anabela Atijas o svom psihičkom stanju: Zbog Lune sam dobila bolest, bolje da sam umrla!

Nakon što je napustila rijaliti, Anabela je rekla da je igrala na kartu istine, ali da joj se to očigledno obilo o glavu…

– Nisam igrala nikakav rijaliti, osećala sam se kako sam se osećala. Tako je kako je, to je moja surova realnost. Znam da ima vas koji ste „poginuli” za mene. Drago mi je što se polako vraćam svom životu, jedno vreme biću prezauzeta, znate kako to ide, moraću. Jedva sam uključila „Instagram¨, zaboravila sam kako se to radi, pomažu mi moji! (smeh) Hvala na podršci, biće vremena da objašnjavam neke stvari, mada mislim da su svi sve videli – izjavila je Anabela Atijas i dodala da se ne stidi svojih postupaka.

– Ne stidim se sebe ni svojih postupaka. Imam pravo da se fokusiram na ono što me čini srećnom. Nemojte nikad da ćutite pred istinom. Ljudi na kraju urade samo ono što je dobro za njihovu zadnjicu. Zlo je zlo, ne podržavajte ga nikada. Širite ljubav. Volim vas, hvala vam. Da vam se sve vrati, i ljubav i poljupci. Čestitam Ivi, ona mi je mnogo značila. Mića mi je dao mnogo podrške i ljubavi. Stefan isto. Tarinjo moj, moja devojčica. Ko razume šta sam htela, razume, ko ne, žao mi je – rekla je Anabela Atijas.

Svojoj publici objasnila je da je najveća laž da je loša majka i da su je neistine najviše bolele.

– Ne samo da sam doživela da budem nazivana lošom majkom koja svojoj deci ne misli dobro, nego su Luna i Gagi ćutali dok me je Marko udarao tamo gde me najviše boli. Moje padanje na kolena i jecaji pokazatelj su moje nemoći da se izborim s velikim bolom. Nikada me nije bolela istina, već neistina, a najveća laž na svetu je da sam loša majka – rekla je pevačica za „Kurir”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anabela (@anabelci) on Apr 9, 2020 at 7:23am PDT

Anabela Atijas - Smiraj nakon 11 godina

Pre nekoliko dana kao bomba odjeknula je vest da je Anabela Atija tužila Gagija Đoganije jer godinama nije plaćao alimentaciju za ćerke Lunu i Ninu.

Iako je povukla tužbu ranije, nakon izlaska iz rijalitija išla je do kraja.

- Posle 11 godina sam se odlučila na taj korak. Davala sam ljudima šanse da se promene, da postanu bolji ljudi, međutim, nije išlo. Od njega očekujem samo da ispuni ono što je sud naložio - ispričala je Anabela za "Svet" i dodala:

- Očekujem da Gagi izmiri potraživanja za svoju decu, a ne za mene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anabela (@anabelci) on Mar 5, 2020 at 2:24pm PST

Komentari (0)

Loading