Celebrity News

Ekskluzivne fotografije sa jubileja - Neda Ukraden: Mojih prvih sedamdeset!

Ekskluzivne fotografije sa jubileja - Neda Ukraden: Mojih prvih sedamdeset!

Neda Ukraden proslavila je sedamdeseti rođendan s porodicom u Crnoj Gori, gde su ove godine na dramatičan način stigli. Za "Story" otkrila je male tajne svoje duše i velike istine njenog dosadašnjeg životnog puta...

Regionalna muzička zvezda Neda Ukraden 16. avgusta proslavila je jubilarni sedamdeseti rođendan. Specifična atmosfera vremena u kom je njen dan ovaj put održan učinila je slavlje nešto drugačijim od zamišljenog. Iako je u pitanju jubilej.

Ipak, profesorka engleskog jezika i pravnica po vokaciji otkrila nam je da je zahvalna na svemu što joj je njen uzbudljiv dosadašnji život priredio.

NE PROPUSTITE: Neda Ukraden u iskrenoj ispovesti za „Story”: Otvorena sam za novu ljubav

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Aug 16, 2020 at 3:37am PDT

Imali ste specifičan odlazak u Crnu Goru ove sezone. Kako vam je palo putovanje do vaše kuće u Lepetanima i kako se osećate zbog situacije kroz koju ste sa porodicom prošli?

- Za 41 godinu, koliko već imam kuću u Boki Kotorskoj, dolazak ovog leta zaista je bio najneizvesniji i najdramatičniji. Naravno, sve je to izazvano pandemijom virusa i drugim okolnostima specifične situacije. Posle niza peripetija, boravka u drugoj državi i okolnih puteva kojima smo išli, ipak smo svi zajedno došli ovde i pokušavamo da uživamo u našoj kući i prelepim letnjim danima.

Pročitajte: Neda Ukraden – Mali smo i nemoćni bez solidarnosti i brige celog društva

Tradicionalno proslavljate vaš rođendan s porodicom u Crnoj Gori. Kako je ovo slavlje prošlo i po čemu se razlikovalo od prethodnih?

- Svakog leta slavim svoj rođendan u Lepetanima u krugu porodice, komšija i prijatelja. To je prava fešta za mene i meni bliske ljude, sa kojima se družim svih ovih godina koliko imam kuću u Boki. Ovaj put to je sve prošlo malo specifično, nije bilo nikoga osim meni najbližih – članova porodice. Mnogo sam srećna jer sam svoj jubilarni sedamdeseti rođendan proslavila sa onima koji su mi najbliži i najbitniji i što sam sa svojim najvoljenijima dočekala moj radostan dan.

Ekskluzivne fotografije sa jubileja na moru kao i ceo intervju pronađite u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 25. avgusta! 

Komentari (0)

Loading