Celebrity News

Melanija i Donald Tramp: U kandžama lošeg braka!

Melanija i Donald Tramp: U kandžama lošeg braka!

Dok svet u novembru očekuje razrešenje dileme hoće li Amerika dobiti novog predsednika, za aktuelnu prvu damu to pitanje mnogo je ličnije. Da li je u narednom periodu očekuje produženi zatvor sa čovekom kojeg očigledno ne voli ili će moći da ugleda tračak svetlosti i slobode? Melanija i Donald Tramp nalaze se na prekretnici...

Polako ali sigurno, primiče se treći novembar, za kada su zakazani predsednički izbori u Americi, a svakim novim danom trka je sve neizvesnija i napornija za dva glavna kandidata – republikanca Donalda Trampa (74) i demokratu Džozefa Bajdena.

Dok obojica traže svoje najjače adute u ljutoj borbi, niko ne dovodi u pitanje činjenicu da je jedno od “najubojitijih” Trampovih oružja prva dama Melanija Tramp (50). Ironija će, međutim, biti ako se baš ona pokaže kao glavni adut u obaranju kontroverznog političara s najmoćnije funkcije u zapadnom svetu.

NE PROPUSTITE: Melanija i Donald Tramp: Šokantne tajne uskoro u javnosti!

Melanija i Donald Tramp - Kako bi to moglo da se dogodi?

Nije nepoznato da, nasuprot ovdašnjim političkim prilikama, Amerikanci mnogo, možda i previše, pažnje usmeravaju na bračni status kandidata, kakva mu je supruga, odnosno potencijalna prva dama, te upravo ovaj aspekt kandidatove ličnosti šalje značajnu poruku potencijalnim biračima.

Zašto bi to moglo da se dogodi? Trzavice na relaciji između Melanije i Donalda novost su samo za one koji baš ništa o njima nisu pratili tokom prethodne četiri godine. Nećemo previše ulaziti u to kako se poznati biznismen pokazao u fotelji američkog predsednika tokom prethodne tri i po godine, ali svima je jasno da nije položio sa svim zvezdicama na ispitu za bračnog partnera.

NE PROPUSTITE: Zašto je Melanija Tramp napala profesorku svog sina: Trebalo bi da vas je sramota

Melanija i Donald Tramp - Brak na staklenoim nogama? 

Stručnjaci za govor tela detaljnije su analizirali ovaj trenutak, pa su čak došli i do zaključka da prva dama čitavom svojom figurom pokušava da se što više odmakne od muža, što je ujedno znak protesta i gađenja. Možete zamisliti o kom nivou prezira govorimo, ako uzmemo u obzir da se ovo dogodilo po povratku iz Njujorka, gde je Donaldu saopšteno da je njegov brat Robert preminuo u 72. godini.

Već dugo se spekuliše da prvi par Amerike u braku, pored sina Barona (14), još jedino održava Trampova funkcija, budući da bi izuzetno nepovoljno po njegovu reputaciju bilo da se razvede u toku mandata. Zato mnogi u američkoj javnosti nagađaju da je Melanija pristala na svojevrstan dogovor kojim nešto sigurno dobija u zamenu za ćutanje i glumu savršene supruge u javnosti. Ako je tako, i ne ide joj baš dobro. Iako odlična manekenka u svoje vreme, Melanija ne pokazuje zrno glumačkog talenta i nije u stanju da bude nasmejana sa suprugom čak ni kada su u okolini reflektori.

Taj zaključak izvlače oni koji se sećaju i prethodnih situacija u kojima je Melanija izvlačila ruku iz Donaldove. Vrlo sličan incident dogodio se u januaru kada su zajedno posetili fudbalsku utakmicu u Nju Orleansu, ali i na drugim događajima gde bi, na primer, Melanija suprugu upućivala kiseo osmeh.

NE PROPUSTITE: Melanija Tramp za susret sa kraljicom odabrala kaput od 5.000 evra (foto)

Melanija i Donald Tramp - Prva dama moli da njen suprug izgubi izbore

Mnogi smatraju da su gestikulacije još uvek jedini način koji prva dama sme da upotrebi kako bi obavestila svet u kakvoj se nevolji nalazi, pa otud razlog što su još pre više godina upućeni apeli “Oslobodite Melaniju”. Ovaj vid otpora, iako verovatno najblaži, ona će nastaviti da pruža suprugu sve dok je na najvišoj funkciji a mnogi komentatori u SAD slažu se da se, više od bilo koga drugog, Melanija moli da njen suprug izgubi izbore.

Nažalost po nju, u tom procesu pre bi mogla da bude pasivni učesnik, budući da nema previše načina na raspolaganju da svojim rečima ili delovanjem doprinese sopstvenoj slobodi. Stručnjaci za dešavanja u Beloj kući i ranije su podsećali da se Melanija čini kao neko ko, kad je već na toj funkciji, koristi svoj glas za stvari koje su joj važne, dok se ne osvrće previše na rad svog supruga.

NE PROPUSTITE: Donald i Melanija Tramp: Ne spavaju i ne jedu zajedno, odvojeni su čak i tokom slobodnog vremena

NE PROPUSTITE najnoviji broj magazina "STORY" koji je u prodaji do 4. septembra! 

Komentari (0)

Loading