Celebrity News

"STORY" otkriva zašto Novak i Jelena Đoković napuštaju Monte Karlo!

"STORY" otkriva zašto Novak i Jelena Đoković napuštaju Monte Karlo!

Dok u Americi ispisuje nove sportske rekorde, najbolji teniser planete uzbuđen je i zbog planova sa suprugom. Nakon niza godina provedenih u Monaku rešili su da promene trajno prebivalište i s decom se presele u Marbelju, u koju su se zaljubili na prvi pogled. Samo u magazinu "STORY" otkrijte detalje zašto Novak i Jelena Đoković napuštaju Monte Karlo!

Novak i Jelena Đoković veruju da su u Marbelji bolji uslovi za školovanje njihove dece. 

Sportski analitičari i fanovi tenisa to nazivaju „trilerom“. Rezultatski rolerkoster, meč propraćen dramom, tenzijom i izgubljenim živcima. U punom prevodu te reči – uzbuđenje na ivici sedišta.

Punih šest meseci prošlo je otkako Novak Đoković (33) nije imao priliku da dominira svetskim teniskim pozornicama, a njegovi mnogobrojni navijači, iako su se odavno uželeli svega što Nole prikazuje, kao da su se prethodne sedmice podsetili da to neretko podrazumeva i trilere. U čak dva navrata na odigranom mastersu „Sinsinati“, igrao je Novak protagonistu upravo ovog teniskog žanra i u maniru pravog heroja oba je okončao kao onaj koji ponosno diže pehar uvis.

NE PROPUSTITE: Olga Danilović: Dragi Nole, posle ovoga spisak pravih prijatelja neće biti isti

Novak i Jelena Đoković - Nov život u Španiji

Šest meseci i „bum“ – nije mu po povratku trebalo dugo da nas sve podseti da je u onome što radi daleko najbolji. Ne samo u pobeđivanju već i u pisanju rekorda. Već na prvom profesionalnom nastupu otkako je svet, pa i tenis, pogodila pandemija koronavirusa uspeo je da zabeleži trijumf i to sada kao apsolutno jedini koji je svaki od devet godišnjih mastersa osvojio bar dvaput.

Sada, kad je na početku znatno većeg zalogaja, na grend slemu „US open“, svi se slažu da bolje nije mogao da počne i opravda ulogu velikog favorita. Ako je već tako, vredelo je, iz ugla publike, preživljavati i pomenute trilere, a možemo samo da se nadamo da će na terenima Flašing Medouza u „Velikoj jabuci“ naš teniski as makar malo ublažiti scenario. Šta, međutim, da rade oni koji pomno prate i pravcatu dramu koja Novaku ume da se dešava izvan terena?

NE PROPUSTITE: Dijana Đoković: Strašno je to što rade Novaku

Naime, informacije koje su kružile o njegovom trenutnom zdravstvenom stanju brinule su jednako koliko i skor tabla. Đoković je imao nešto komplikovaniju povredu vrata zbog koje nije krio zabrinutost, u polufinalnom meču sustigle su ga i stomačne tegobe zbog kojih je jedva ostao na terenu, pa se čak spekulisalo da će teniser morati da bude prevezen u bolnicu.

Uz sve te poteškoće, uspeo je da osvoji titulu, a dok ovo čitate, već uveliko je na svom pohodu ka novoj grend slem tituli.

Za dobar triler efekti nisu neophodni ako ih piše majstor svog zanata.

Sve detalje i fotografije pogledajte u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 8. septembra! 

Komentari (0)

Loading