Celebrity News

Ana Ivanović ekskluzivno: Za potpunu sreću nedostaje nam jedna stvar

Ana Ivanović ekskluzivno: Za potpunu sreću nedostaje nam jedna stvar

Ana Ivanović ekskluzivno govorila o tome kako se snalazi sa tri muškarca u kući

Od žamora morskih talasa koji sve od početka „penzionerskog“ života čine njenu svakodnevicu, može li Ana Ivanović (32) da čuje sopstvene misli, ili je upravo ta milozvučna buka sve ono o čemu je godinama razmišljala? Delić po delić, sklapala je bivša teniserka slagalicu svog savršenog života a svaki naredni korak kao da je pravljen baš ka onome gde se ona nalazi danas. Na Palma de Majorki, malom parčetu raja na zemlji, videla je sebe Ana još odavno, kada je kao aktivna teniska zvezda kupila posed baš tu, a renoviranje velelepne kuće ovih dana privodi kraju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Ivanović (@anaivanovic) дана 7. Сеп 2020. у 8:21 PDT


U međuvremenu, događaji u privatnom životu smenjivali su jedan drugog.

Kako se njena karijera primicala sve većim daljinama, teniserka je osetila da je vreme za korenite promene, naročito kad je pronašla životnu ljubav u fudbaleru Bastijanu Švajnštajgeru (36), s kojim je na leto 2016. sklopila brak u Veneciji da bi zatim krajem iste te godine okončala profesionalnu karijeru.

Od tada, dobili su dva zlatna dečaka, Luku i Leona, koji su danas novi centar sveta lepe Ane. Pa onda, o čemu li sada razmišlja? Da li sve izgleda baš onako kako se nadala? Dok se sa sinovima ovih dana igra na pesku obale na Majorki, uživa li u spoznaji da je pronašla mir?

– S dvoje male dece vreme uglavnom odlazi na aktivnosti s njima i oko njih. Potrebno je mnogo mašte da se ispuni dan i učini zanimljivim za decu, s obzirom na to da smo neprekidno u kući, a uz to se držimo pravila da deca ne provode vreme pred TV ekranom ili kompjuterom. Sve u svemu, uživamo s njima svesni da će veoma brzo porasti – rekla je Ana, ali i istakla da je za srećnu decu neophodno da takva bude i mama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Ivanović (@anaivanovic) дана 14. Сеп 2019. у 12:14 PDT

– Vodim računa i o sebi, naravno. Tokom karijere sam mnogo vremena provodila u teretani, tako da je uz svakodnevne teniske treninge malo vremena ostajalo za druge aktivnosti. Iz tog razloga sada uživam u jogi, trčanju i svim sportskim aktivnostima koje mi prijaju. To sada radim iz čistog uživanja i onoliko koliko mi prija. Verujem da je bivšim sportistima ’u krvi“ da ostanu aktivni – istakla je bivša teniserka. Nakon pozitivnog iskustva u Americi gde su prethodno živeli, Švajnštajgerovi sada uživaju u novom porodičnom poglavlju u Evropi, ali novu promenu boravišta vide kao uzbudljivu stvar.

Koja to stvar nedostaje Ani i Bastijanu u mozaiku njihovog savršenog života pročitajte u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 15. septembra! 

Komentari (0)

Loading