Celebrity News

Aleksandar Milić Mili: Supruga Nina je neiscrpan izvor za najlepše ljubavne pesme

Aleksandar Milić Mili: Supruga Nina je neiscrpan izvor za najlepše ljubavne pesme

Frontmen grupe „Miligram“ vrsni muzičar Aleksandar Milić Mili otkriva kako je proveo ovo leto, na koji način je na njega i njegove ukućane delovalo vanredno stanje zbog pandemije i kakva su trenutno interesovanja njegove dece koja se nalaze u pretpubertetskom periodu...

Muzičar Aleksandar Milić Mili - Supruga najveća podrška i inspiracija

Popularni muzičar Aleksandar Milić Mili (51), tvorac nekih od najlepših melodija i najvećih hitova kod nas, od momenta kada je proglašeno vanredno stanje zbog pandemije do sada, imao je dovoljno vremena da zastane i predahne. Prvi put posle dugo godina jurenja za poslovima i obavezama, uživao je u sporom ritmu svakodnevice. Taj ritam mu je omogućio da se u potpunosti preda malim stvarima koje su ga uverile da je njegov život baziran na pravim vrednostima i da je njegova porodica jedini istinski ključ sreće. Sa suprugom Ninom (40), u braku dugom petnaest godina, dobio je dvoje dece, ćerku Miu i sina Markusa. Kompozitor je u mnogim svojim intervjuima isticao koliko je vezan za najbliže i da mu je supruga najveća podrška i inspiracija.

Budući da ste i vi i Emina objavili zajedničku sliku s letovanja, bili ste u Turskoj. Koliko ste vremena proveli s njom i da li se privatno lepo slažete? Hoće li biti neke saradnje uskoro?

- S Eminom sam prijatelj više od decenije, ona je gostovala na mom prvom samostalnom albumu „Miligram 1“, zajedno sa Severinom, Joksimovićem, Tifom, Matićem... I od tada skoro svako leto provodimo zajedno. Emina je mnogo talentovana i slatka i sve vreme se nervira oko toga što je javnost povezuje s raznoraznim likovima koje gotovo i ne poznaje. Ja joj uvek kažem: „Pusti, neka pišu i neka te to ne opterećuje jer to im je posao, a istina će uvek isplivati i dobiti svoju formu“. Čuo sam njen novi album i meni je fantastičan, a što se tiče saradnje, sigurno ćemo smisliti nešto u budućnosti...

NE PROPUSTITE: Aleksandar Milić Mili danas slavi 13 godina braka a ovo je emotivna poruka koju je uputio ženi

Muzičar Aleksandar Milić Mili - Nina je neiscrpan izvor za stvaranje najlepših ljubavnih pesama

Muzičar Aleksandar Milić Mili istakao je da sve njegove pesme dolaze poput emotivnog uzleta, a da na najlepšim ljubavnim baladama može da zahvali supruzi Nina koja je neiscrpan izvor inspiracije.


Supruga Nina vam je neiscrpna inspiracija. Koliko joj stihova posvećujete u pesmama?

- Sve moje pesme dolaze iz moje emotivne ispunjenosti i sigurnosti. To što je meni Nina pružila u braku je neiscrpan izvor za stvaranje najlepših ljubavnih pesama a ponekad mi se čini da sam pesme koje sam pisao pre nego što sam je upoznao, pisao upravo njoj. Naravno, tu ne ubrajam pesmu „Marihuana“ i hrpu drugih ludila koje sam pisao sebi a i drugima (smeh).

Kakav je spoj dva umetnika u braku? Kreativnosti i mašte sigurno vam ne manjka.

- Odličan, ja se ništa ne pitam (smeh). Šalim se, naravno. Ninina umetnička strana obezbeđuje jedno ogromno razumevanje i žrtvu za život koji moj posao nosi sa sobom. S druge strane, ona je mnogo više prisutna u organizaciji našeg porodičnog života, kao i poslova, a svoju kreativnost uglavnom ispoljava kroz sređivanje enterijera za šta se školovala i završila fakultet u Italiji.

Ceo intervju s Milijem pročitajte u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 15. septembra! 

Komentari (0)

Loading