Celebrity News

Majka Selene Gomez o najtežim trenucima u životu

Autor: | 20/09/2017

Majka Selene Gomez o najtežim trenucima u životu

Pevačica Selena Gomez (25) šokirala je fanove, ali i čitavu javnost priznanjem da boluje od teške bolesti, a nedavno je otkrila i da joj je u tajnosti urađena transplatacija bubrega, a donor organa je Selenina drugarica, inače glumica, Franci Raisa (29).

Nakon brojnih traumatičnih momenata, oglasila se i Selenina mama - Mendi Tifej (41).

Majka popularne pevačice na svom Instagramu postavila je fotografiju iz bolnice, a pored je napisala emotivan post, koji je čitavom svetu jasno stavio do znanja koliko je sve ovo bilo bolno i strašno za jednu majku.

- U svim onim trenucima u kojima nismo bili sigurni da li sve ide li na bolje ili gore, uvek se mogu vratiti na ovu fotografiju i znati da uvek postoji drugo rešenje - napisala je Selenina majka i dodala:

- Ja sam kao majka bila prestrašena, bespomoćna i jedino što sam mogla jeste da se molim za njih dve - iskreno je opisala jedan od najtežih trenutaka u svojem životu i emotivno poručila da je dobila još jednu ćerku - glumicu, koja je Seleni donirala bubreg.

Podsećamo, Selena je pre dve godine saznala da boluje od autoimune bolesti lupus zbog koje je morala da se podvrgne i hemoterapijama.