Celebrity News

Supruga pokojnog glumca u šoku: Opljačkan stan Ljubiše Samardžića, lopovi odneli i glumčev sat

Supruga pokojnog glumca u šoku: Opljačkan stan Ljubiše Samardžića, lopovi odneli i glumčev sat

Skandalozno! Samo nedelju dana nakon sahrane Ljubiše Samardžića nepoznati lopovi opljačkali su stan slavnog glumca i reditelja!

Kako "Srpski telegraf" saznaje, provalnici su ukrali veću svotu novca i nakita, a između ostalog i Samardžićev zlatni roleks!

Pljačka se dogodila 22. septembra usred bela dana. Zbog toga se veruje da je stan bio tipovan i da su lopovi dobro znali čije stvari odnose.

- Nepoznate osobe su oko 14 sati upale u stan poznatog glumca na Voždovcu. Popeli su se na terasu, razvalili vrata i upali unutra dok u njemu nije bilo nikoga. Razbojnik je to iskoristio i tom prilikom ukrao više od 6.000 evra u različitim valutama i veću količinu zlatnog nakita - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Da skandal bude još veći, pljačka se dogodila samo nedelju dana nakon što je Samardžić sahranjen.

- Porodica tek što je sahranila glumca, još se nisu oporavili od šoka koji ih je zatekao, a lopov je to uspeo da iskoristi! Zanimljivo je da je pored porodičnih minđuša, narukvica i prstenja razbojnik tom prilikom ukrao i zlatni ručni sat marke roleks - kaže naš sagovornik.

Nakon što su se Samardžići vratili u porodični dom, zatekao ih je haos u stanu.

- Sve fioke i ormani u trpezariji, dnevnoj i spavaćoj sobi su bili ispreturani! Odmah su pozvali policiju i prijavili pljačku. Inspektori su po dolasku na teren obavili uviđaj i uzeli sve tragove i otiske iz stana - dodaje sagovornik.

Novinari su dobili potvrdu o pljački i od porodice slavnog glumca i reditelja.

Udovica Ljubiše Samardžića potvrdila je za "Blic" da su joj lopovi iz stana odneli skupocenosti.

 - Lopovi su provalili preko terase i odneli su sve što su mogli da pronađu u stanu, a da je vredelo. Nemam pojma verujte šta me je snašlo, nisam bila kod kuće nekoliko sati provalili su lepo preko terase i odneli su šta su mogli da odnesu - u šoku je Mira Samardžić.

- Prosto je me je neko pratio pa izabrao trenutak između kremacije i uoči polaganja urne. Doživela sam još jedan pakao - očajna je Mira Samardžić, a njen zet Miloš za "Srpski telegraf" kaže:

- Ne mogu da ulazim u neke velike detalje. Mislim da je to posledica toga što je njegova supruga bila dosta eksponirana u medijima i verovatno je to neko ciljano uradio. To je sve što mogu da kažem - rekao je juče Miloš.

Kako je naveo, tačno je da mu je tada ukraden sat koji je imao veliku sentimentalnu vrednost za pokojnog glumca.

- Koliko znam, u pitanju je poklon. Ono što jeste, to je da je on taj sat zaista dugo nosio i imao je baš veliku emotivnu vrednost za njega, pa tako sada i za celu porodicu - dodao je zet.

Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti u vezi sa ovim slučajem i intenzivno traga za nepoznatim razbojnikom.