Celebrity News

Poznati svetski plastični hirurg priznao: Sve više žena traži da izgleda kao Ivanka Tramp

Autor: | 27/09/2017

Poznati svetski plastični hirurg priznao: Sve više žena traži da izgleda kao Ivanka Tramp

Doktor Norman Rou primetio je da je čak oko 50 odsto klijentkinja od prošlog leta tražilo zahvat koji je on nazvao "Ivanka": radi se o operaciji kojom žene žele da izgledaju što sličnije Ivanki Tramp, ćerki američkog predsednika Donalda Trampa.

Naglašene jagodice, tanak nos i velike oči postali su poželjni otkako je prošle godine započela kampanja za predsednika SAD-a i 35-godišnja Ivanka se našla u fokusu s ostatkom porodice.

- Nikada ranije mi žene nisu dolazile inspirisane njenim licem, a od leta 2016. godine imam barem jedan takav zahvat nedeljno - priznao je svetski poznat plastični hirurg.

Takav izgled može da se postigne na dva načina: neinvazivnim zahvatima kao što su privremeni fileri i botoks ili, pak, onim trajnijim – implantantima i rinoplastikom. U zavisnosti od toga koliko su ozbiljne oko transformacije, pacijentkinje koje žele da što više liče na prvu ćerku moraće da izdvoje pozamašnu svotu: za privremenu promenu izgleda od 2.500 do 4.500 dolara, a za onu trajniju od 30 do 40 hiljada dolara.

- Možda im se sviđa samo njen izgled, ali na deo njih sigurno utiče i to što je Ivanka samouverena, moćna žena koja je deo predsedničke porodice. Verovatno žele da budu poput nje, barem podsvesno - izjavio je plastični hirurg i dodao da su zahtevi za "Ivanka look-om" sada podjednako česti kao i oni kojima žene žele da izgledaju poput Kajli Džener.