Celebrity News

Zgodnija nego ikad: Jelena Kostov sedam meseci nakon porođaja ponovo pred kamerama

Autor: | 28/09/2017

Zgodnija nego ikad: Jelena Kostov sedam meseci nakon porođaja ponovo pred kamerama

Jelena Kostov (33) pre sedam meseci postala je mama malenog Milije, a kako posao kojim se ona bavi nalaže, vreme je da se lagano vraća pred kamere.

Pevačica je provela divno leto sa svojim momcima, sinom i suprugom Miljanom, na Tasosu i tom prilikom za "Story" je rekla da uživa u majčinstvu i da je Milija toliko dobra beba da se pošteno naspavala od momenta kada je postala mama.

- Otkad se Milija rodio, pošteno sam se naspavala. Godinu dana pre toga moj životni tempo bio je haotičan, radila sam previše i nikada nisam išla u krevet pre pet-šest sati ujutru. Sada je to potpuno drugačije. Ležem i ustajem kao sav normalan svet, što mi mnogo prija. Milija obožava da spava, noću se ne budi, tako da se pored njega lepo odmaram – iskreno je rekla nedavno Jelena za "Story".

Ali vreme je i za povratak na posao.

Jelena je ovih dana angažovana oko snimanja novih epizoda muzičkog takmičenja "Neki novi klinci", gde sa svojim kolegama ocenju mlade muzičke talente.

Snimanja su počela, što je Jelena otkrila i na svom Instagramu.

Објава коју дели Jelena Kostov (@kostovjelena) дана 28. Сеп 2017. у 8:26 PDT

Fanovi su oduševljeni kako pevačica izgleda, pa mnogi traže i savet, recept kako je za tako kratko vreme uspela da vrati svoju kilažu nakon porođaja.

Објава коју дели Jelena Kostov (@kostovjelena) дана 26. Сеп 2017. у 3:41 PDT

Објава коју дели Jelena Kostov (@kostovjelena) дана 27. Сеп 2017. у 2:19 PDT

Jelena je najavila i da vredno radi i na novim pesmama, pa se izlazak novog albuma očekuje uskoro, jer će on, kako i pevačica sama kaže, biti kruna njene devetogodišnje karijere.

Објава коју дели Jelena Kostov (@kostovjelena) дана 19. Сеп 2017. у 1:35 PDT