Celebrity News

Sloboda Mićalović: Ova godina mi je bila jako teška

Sloboda Mićalović: Ova godina mi je bila jako teška

Šarmantna dama i izvrsna glumica osvrnula se na godinu koja joj je na privatnom planu donela emotivne slomove.

U junu ove godine je ostala bez oca, glumca Dragana Mićalovića, ali je uz pomoć porodice i prijatelja nekako nastavila dalje.

Nepoznato o poznatima – Dragana Mićalović: Oduvek sam maštala o svom venčanju

- Zaista mi je ova godina bila jako teška. Na svakom koraku čujem `budi pozitivna, budi pozitivna`. Ja tu reč pozitivna smatram jako degutantnom. Treba znati svoje ciljeve. Živeti normalno. Nikakva sada pozitiva. Život je i ono dobro i ono loše. Sve je zapravo prolazno. Hajde ovo što sada imamo da proživimo kako treba - kaže za "Blic" Sloboda Mićalović.

Ona je uz teške životne trenutke snimala i seriju "Nemanjići - rađanje Kraljevine" čije se emitovanje očekuje uskoro. Snimanja su bila duga, iscrpna, ali su svima koji su radili na njima doneli radost, pa tako i Slobodi Mićalović koja tumači ulogu Ane Dandolo, žene Stefana Prvovenčanog, čiji lik igra njen suprug Vojin Ćetković.

- Bogu hvala posao ide, imam kontinuitet koji me raduje. Sada pripremam i seriju `Koreni` po motivima Dobrice Ćosića. Drago mi je da RTS vraća nadu u smislu da se rade fantastični tekstovi s odličnim podelama, rediteljima, celom ekipom. To će biti naša, možda malo teža priča, dramska od deset epizoda. Osim toga već, 1. oktobra Igor Đorđević i ja igramo predstavu `Frenki i Džoni` i tako kreće nova sezona i u pozorištu - naglašava ona.

Posle niza godina u svetu glume, Sloboda svaku ulogu igra sa istim žarom.

- Da nije tog uzbuđenja, verovatno bih prestala da se bavim glumom. Uzbuđenje pre svakog kadra, pre svakog izvođenja predstave, jeste ono što čini magiju i koji je naš pokretač - kaže Sloboda Mićalović.