Celebrity News

Zašto su fanovi oštro osudili ove fotografije Pamele Anderson?

Zašto su fanovi oštro osudili ove fotografije Pamele Anderson?

Glumica Pamela Anderson, koju svi pamtimo po ulozi u seriji "Čuvari plaže", stala je pred objektiv modnog fotografa Maksvela Konrada Grejndžera i izazvala bujicu negativnih komentara svojih fanova.

Iako trenutno ulazi u 51. godinu života, Pamela je poput školarke pozirala za potrebe američkog magazina Wonderland i modnog editorijala naziva "Anđeo u Americi".

Njeno vidno podmlađeno lice  izazvalo je polemike oko količine estetskih intervencija kojima se poznata plavuša neretko podvrgava, ali izgleda kako se Pamela ne obazire ni malo na ove kritike.

Pamela Anderson načisto slomljena zbog smrti Hjua Hefnera: Ja postojim zbog tebe, dao si mi život

Njenu želju za podmlađivanjem mnogi mediji su oštro osudili nazivajući njeno lice "zamrznutim i unakaženim". Međutim to fatalnu plavušu nije uznemirilo, a izgleda kako ni ne čita previše ono što se piše po medijima i društvenim mrežama.

Pamela je nedavno izjavila da ne voli previše da deli svoju intimu, ali da je isto tako ne zanima "šta drugi rade, jedu i gde idu" - aludirajući na postove na Instagramu i Fejsbuku.

Kako je otkrila za W magazin, ponekad ugasi mobilni i kompijuter i ne uključuje ih mesecima. To uradi jer je količina informacija koju dobija "sa njih" naprosto opterećuje.

Pogledajte fotografije Pamele koje su izazvale toliku pažnju javnosti:

A post shared by Wonderland (@wonderland) on Sep 27, 2017 at 10:15am PDT

A post shared by Wonderland (@wonderland) on Sep 27, 2017 at 10:17am PDT

A post shared by Wonderland (@wonderland) on Sep 27, 2017 at 10:12am PDT