Celebrity News

Ben Aflek i dalje ide na odvikavanje od alkohola: Želim da moja deca znaju da nije sramota potražiti pomoć

Ben Aflek i dalje ide na odvikavanje od alkohola: Želim da moja deca znaju da nije sramota potražiti pomoć

Iako je već sedam meseci prošlo otkako je izašao iz rehabilitacionog centra, holivudski glumac i dalje odlazi na sastanke kako bi se do kraja oslobodio svoje zavisnosti od alkohola.

45-godišnji Ben Aflek snimljen je ispred jednog takvog centra u Los Anđelesu. Prema izjavama očevidaca, glumac je izgledao srećno i zadovoljno.

- Ben je odlučio da se ovog puta u potpunosti se rešiti zavisnosti, zato radi na sebi, kako bi bio što bolji otac svojoj deci, ali i bolja osoba. Nakon poslednje runde rehabilitacije shvatio je šta mu je potrebno srećan i zdrav život. Malo se distancirao od posla i napravio prostora za sebe, svoje zdravlje, porodicu. Trudi se da vodi normalan život - otkrio je nedavno izvor blizak glumcu.

Ranije ove godine, Ben se dobrovoljno prijavio u rehabilitacioni centar, a nakon izlaska je priznao:

A post shared by Closer Weekly (@closerweekly) on Jul 5, 2017 at 12:38pm PDT

- Završio sam s rehabilitacijom, tu sam dospeo zbog svoje  zavisnosti od alkohola. To je nešto sa čime sam se borio u prošlosti, ali tu moja borba ne staje. Želim uživati u životu punim plućima i biti najbolji otac na svetu.

Ben Aflek s bivšom suprugom Dženifer Garner ima troje dece - Vajolet (11), Serafine (8) i Semjuela (5).

- Želim da moja deca znaju da nije nikakva sramota potražiti pomoć. Srećan sam jer imam ljubav i podršku svoje porodice i prijatelja, uključujući i Dženifer, koja mi je bila velika potpora i koja je brinula o našoj decu dok sam prolazio kroz najgori period u životu. Ovo je moj prvi od mnogih koraka ususret mom konačnom ozdravljenju.

Ben i Dženifer razišli su se 2015. godine, nakon deset godina braka, ali budući da su konačne papire za razvod potpisali tek ove godine, svi su se nadali kako će se pomiriti. Tome u prilog išla je i činjenica da i dalje svi zajedno, kao porodica žive, iako se Aflek  preselio u gostinjsku kuću u dvorištu.

Nakon razvoda, glumac je sreću pronašao u producentkinji Lindzi Šukus, koja mu je takođe velika podrška u celoj njegovoj borbi.

A post shared by ? (@xxneverbealonexx) on Sep 28, 2017 at 3:36pm PDT