Celebrity News

Iz ugla paparaca: Kako reaguje Kim Kardašijan kada joj se ne sviđaju njene fotografije (video)

Iz ugla paparaca: Kako reaguje Kim Kardašijan kada joj se ne sviđaju njene fotografije (video)

Pratioci na društvenim mrežama najpoznatije rijaliti zvezde Kim Kardašijan navikli su na njena savršena izdanja i vešto odabrane fotografije koje im svakodnevno plasira. Zato je Kim bila veoma tužna kada su njene neobrađene "fotke", na kojima se vidi da ima celulit, dospele u javnost, a zatim je koštale dosta fanova koji su prestali da je prate na Instagramu.

Tada je izgubila preko 100 hiljada obožavaoca.

A post shared by PE✪PLETALK.RU (@peopletalkru) on Sep 19, 2017 at 10:20pm PDT

Kako je starleta reagovala kada je saznala da su portali objavili ovu njenu fotografiju prikazano je u novim nastavcima njenog rijalitija Keeping Up With The Kardashians.

- Kako je ovo moguće? Ali ja zaista ne izgledam ovako. Ko me je to snimio, kada nisam videla nikoga - kaže u videu iznervirana Kim svojim drugaricama i sestri dok gleda fotografije na internetu.

U emisiji je rekla kako u trenutku kada je snimljena fotografija nije vežbala 12 nedelja jer je imala dve operacije, ali da bez obzira na to nije izgledala tako loše.

- Definitivno nisam bila u najboljoj formi, ali ove fotografije su rezultat Fotošopa jer tako ne izgledam - opravdavala se Kim.

A post shared by @kardashianclips on Oct 5, 2017 at 5:15am PDT