Celebrity News

Olga Odanović: Htela sam da napustim glumu

Olga Odanović: Htela sam da napustim glumu

Ona je jedna od omiljenih glumica današnjice.

Uz niz uloga koje ima, Olga Odanović je mnogima u Srbiji postala omiljena zahvaljujući ulozi Zlatane u seriji "Selo gori, a baba se češlja".

I pre i posle te uloge, ređala su se filmska i serijska ostvarenja u kojima je Olga pokazala svoj neosporni talenat. Pre nekoliko meseci njeno zalaganje na polju glume je i prepoznato pa je dobila nagradu Žanka Stokić koja se dodeljuje osobi koja je obeležila filmski i pozorišni život u Srbiji.

No, imala je teških trenutaka u kojima je mislila da je vreme da napusti glumu.

A post shared by Milica Maric (@milica.mariic) on Apr 23, 2017 at 8:45am PDT

- Htela sam da napustim glumu, znate kako, glumci su vrlo čudan sloj ljudi. Svi smo mi senzibilni. Da se razumemo, nema čoveka koji nije, neki manje, neki više. Ali spadam u one hipersenzibilne. Imala sam razne trenutke moje sumnje, da li to što ja radim nešto znači, da li je vredno ili nije, da li treba da prestanem, da li sam uradila ovo ili ono. Imala sam ta stalna preispitivanja, a onda sam rekla da ne moram da prestanem. Posle toliko godina razmišljanja, shvatila sam da je gluma moja potreba. To je zaista najbolja definicija koja opisuje mene- rekla je jednom prilikom Olga.

I sama je priznala da bi to bila najveća greška u njenom životu. Olga je prisutna na sceni više od 30 godina, a u brojnim ostvarenjima ćemo tek imati prilike da je gledamo. Udata je za glumca Dragana Petrovića Peleta.