Celebrity News

Ceca Ražnatović prvi put o zdravstvenom problemu koji je uspešno prevazišla: Sve se izdešavalo prošle godine

Autor: | 08/10/2017

Ceca Ražnatović prvi put o zdravstvenom problemu koji je uspešno prevazišla: Sve se izdešavalo prošle godine

Svetlana Ceca Ražnatović godinu dana je ćutala o svom zdravstvenom problemu, koji je, na svu sreću, uspela da reši. Nakon što se potpuno izlečila, folk zvezda je otkrila da se borila s hormonskim poremećajem i kako se osećala tokom agonije kroz koju je prolazila.

Disbalans s kojim je mučila muku najviše se odrazio na njenu kilažu i raspoloženje. Ceca se naglo ugojila oko desetak kilograma. Kada je primetila simptome, obratila se svom lekaru i pomoću terapija uspela je da pobedi bolest.

- Izgledalo je kao da sam se strašno ugojila. Kako sam sredila taj zdravstveni problem, meni se odjednom vratilo moje telo i svi su mi rekli da sam se prepolovila - otkrila je Ceca u jednoj emisiji.

Tim povodom Ceca je iskoristila priliku da apeluje na sve ljude da redovno odlaze kod lekara na preglede, piše Kurir.

- Imam neki ženski hormonski disbalans, ništa nije strašno. To je ta ženska faza od godinu dana. Sve se izdešavalo prošle godine, tačnije u toku 2015. i 2016. godine. Telo mi je signaliziralo da sa mnom nešto nije u redu. Kada sam primetila simptome, odmah sam se obratila lekaru. Sve sam regulisala i nisam više oticala. To oticanje mi je bio najveći problem - kaže Ceca i dodaje:

- Savetujem svima da čim primete nešto sa svojim zdravljem ili neku promenu na telu, da odu kod doktora. Kao svaki civilizovan čovek konstatuješ se sa stručnim licem i središ svoje zdravstveno stanje. To je sve. Zaista ne bih više pričala na tu temu, ipak je to moja intima i ne želim da baš sve izlazi u javnost.

Podsećamo, Ceca je pre nekoliko godina trpela jake bolove u kičmi, zbog čega je bila prinuđena da izvrši hiruršku intervenciju i smanji grudi.

- Imala sam intervenciju na grudima koja nije bila samo zbog estetskih razloga već je pre svega imala zdravstveni karakter. Usput sam uradila i korekciju njihove veličine, ali prioritet mi je bio zdravlje. Porodica i posao kojim se bavim održali su me i učinili da ostanem mentalno jaka - izjavila je svojevremeno pevačica, nakon čega joj je ponovo bio dijagnostikovan problem s leđima, zbog čega se izuvala na koncertima, a u Novom Sadu je pevala u ravnim čizmama, piše Kurir.