Celebrity News

Bruklin Bekam i Kloi Morec: Ludo zaljubljeni na ulicama Dablina (foto)

Autor: | 09/10/2017

Bruklin Bekam i Kloi Morec: Ludo zaljubljeni na ulicama Dablina (foto)

Nakon što su ovog leta obnovili svoju ljubavnu vezu, najstariji sin Beckamovih, Bruklin (18), i 20-godišnja glumica Kloi Morec privlačili su poglede prolaznika na ulicama irskog glavnog grada.

Nikome nisu promakla njihova poznata lica, ali ni šik stajlinzi u kojima je zaljubljeni par prošetao.

Držeći se za ruke, Bruklin i njegova dve godine starija devojka nisu skidali osmeh s lica.

Inače, Kloi trenutno boravi u Dablinu zbog snimanja svog novog filma ‘The Widow’, piše gloria.hr, a njen dragi  joj u posetu dolazi direktno iz Njujorka u koji se nedavno odselio zbog studija fotografije koje tamo pohađa.

Viktorija Bekam u suzama zbog sina Bruklina: Nedostajaćeš nam

S obzirom na to da mu je mama jedna od najvećih modnih ikona današnjice, ne čudi da je mladi Bruklin "bacio oko" na devojku s istančanim ukusom za odevanje. A Kloi to svakako jeste.

Jednostavnu kombinaciju crnih pantalona i majčice s logom zaokružila je dugim prugastim kaputom i vunenom kapom, a na noge je obula upečatljive bele patike, gotovo identične onima za koje se odlučio i Brukin.

Објава коју дели goXUAN (@goxuan) дана 8. Окт 2017. у 10:00 PDT

Crne pantalone, jednostavna bela majica u kombinaciji sa teksas jakom sa bedževima bili su modni izbor mladog fotografa, a kao odličan dodatak njegovom stilu jeste i kačket u bež boji.

Podsećamo, Kloi i Bruklin prvi put su započeli svoju vezu 2014. godine, ali od tada su nekoliko puta raskidali. Ipak, čini se kako je poslednjih meseci njihova ljubav jača nego ikada.