Celebrity News

Šta radi Dženifer Garner dok njenog bivšeg muža, Bena Afleka, optužuju za seksualno uznemiravanje

Šta radi Dženifer Garner dok njenog bivšeg muža, Bena Afleka, optužuju za seksualno uznemiravanje

I dok njen bivši suprug Ben Aflek puni stranice svetskih medija zato što je navodno seksualno uznemiravao koleginice, ide na odvikavanje od alkohla i živi novi život sa producentkinjom Lindzi Šukus, glumica Dženifer Garner uživa u novom hobiju daleko od svega toga.

Naime, Dženifer je pronašla novu strast - pčelarstvo.

Ona je nedavno na svoj Instagram profil postavila fotografiju na kojoj je opremljena za "druženje" sa pčelama i pohvalila se šta joj to ispunjava vreme ovih dana.

- Upoznajte moje nove kolege, baš su vredne - napisala je Dženifer uz fotku na kojoj je srećna i nasmejana.

Lepa Džen, sudeći po društvenim mrežama, očigledno uspešno nastavlja dalje nakon razvoda, glumi, trenira, bavi se humanitarnim radom, a sada je otkrila i novi hobi.

Dženifer se za sada nije oglašavala na optužbe njenih koleginica koje se "uperile prstom" i u njenog bivšeg supruga sa pričom da ih je seksualno uznemiravao.

Podsećamo, glumica Hilari Barton iznela je optužbe na račun glumca Bena Afleka, koji je od samog početka karijere bio štićenik seksualnog manijaka, producenta Harvija Vajnštajna koji je trenutno glavna tema Holivuda. Bartonova je izjavila da ju je Ben seksualno uznemiravao kada je imala 21 godinu.